Installation & Licensing

Reply
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 11 of 31 (399 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-27-2012 11:40 AM in reply to: bone3

Login as another user account with local admin rights and attempt to install again. 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Active Member
hshdavidson
Posts: 8
Registered: ‎01-27-2012
Message 12 of 31 (398 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-27-2012 12:41 PM in reply to: bone3

Im the other guy. Sorry to barge in on this discussion.  I tried to uninstall Visual C++, then reintalling Revit.  Now I have both Revit and A. Design Review as failed installations.  All 3 items have red Xs in front of them and the Revit and Autodesk Design Review have "failed" in front.  (last time only ADV had a "failed" in front of it)

 

Ive attached my log-file below.

 

Now what?

 

 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 13 of 31 (395 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-27-2012 01:05 PM in reply to: hshdavidson

Looks to be failing on Visual C++ 2005 and 2010.  You have uninstalled both?

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Active Member
bone3
Posts: 6
Registered: ‎01-26-2012
Message 14 of 31 (390 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-27-2012 01:14 PM in reply to: TravisNave

Thank you! Everything works fine now. I installed without a problem 3Ds Max and 3D Maya. Thank you again!

Active Member
hshdavidson
Posts: 8
Registered: ‎01-27-2012
Message 15 of 31 (387 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-27-2012 01:16 PM in reply to: TravisNave

No, I only uninstalled Visual C++  2010 (x86).  I have 21 installments of Visual C++ , up to and including -x64 Redistributable 10.0.40.219 (which looks like it was installed by SolidWorks)

 

I imagine that the earlier versions have been superceded by the later and are no longer necessary.  Should I remove everything?  (8 are -2005)

 

Thanks for the help.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 16 of 31 (383 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-27-2012 01:28 PM in reply to: hshdavidson

No, if you have that many it's almost better just to modify your setup.ini file and delete the prerequisite check for those that won't install.  It's a little advanced, but it works.  If you can't figure it out, attach the setup.ini file and I'll see what I can do.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Active Member
hshdavidson
Posts: 8
Registered: ‎01-27-2012
Message 17 of 31 (375 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-27-2012 02:53 PM in reply to: TravisNave

Yeah, I haven't got a clue on how to modify the setup.ini file.  I've attached it and woudl very much appreciate your help in modifying it.   Apparently I can't attach an .ini file to this post, so I jsut changed the extension to .txt.

 

 what does "Failed  Installation aborted, Result=1619" mean?

 

thanks so much.

Member
wlaubner
Posts: 4
Registered: ‎01-28-2012
Message 18 of 31 (366 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-28-2012 09:29 AM in reply to: TravisNave

I am getting the same error problem and cannot get beyond this failure.

 

ACAD offers no support to someone who cannot get past this issue.

 

Can you help.

 

I am not a literate computer guy, so the terms, language does not help me and all I want is someone to walk me thru it.

 

702-423-6280

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 9,538
Registered: ‎01-14-2005
Message 19 of 31 (365 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-28-2012 04:30 PM in reply to: bone3
Autodesk provides support thru its Value Added Reseller partner channels.

Please start a new thread. In the mean-time, use the search functionality to lookup potential answers.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Member
wlaubner
Posts: 4
Registered: ‎01-28-2012
Message 20 of 31 (359 Views)

Re: Autodesk Installation Problems

01-28-2012 06:34 PM in reply to: bone3
I did, and if you read everyone's comments it's obvious there is a problem given the common error message.
Just answer with a solution not check with unknown parties. !

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with Us

Twitter

Pinterest

Blog

Youtube