Примітка: Ця стаття написана й опублікована англійською мовою та є перекладеною версією оригіналу, опублікованого тут.

Я створив цей проєкт, щоб протестувати Autodesk Flow Studio у реальному трубопровідному виробництві.
Як активний прихильник етичного штучного інтелекту, я вважаю, що технології повинні розширювати можливості художників, а не замінювати їх.
Такі інструменти, як Flow Studio, демократизують захоплення руху, надаючи невеликим студіям і незалежним творцям доступ до робочих процесів, які раніше були доступні лише великим продакшенам.
Для цього тесту я хотів створити свою власну стилізовану версію Зеленого Ліхтаря в рамках презентації анімаційного серіалу.
Моя мета полягала в тому, щоб досягти вигляду намальованої вручну 2D-анімації, при цьому повністю побудувавши все в 3D. Кінцевий результат – це саме той напрямок, до якого я прагнув, і я неймовірно задоволений тим, як це вийшло.
Щоб досягти такої естетики ручного розпису, був лише один варіант: все потрібно було розмальовувати вручну.
Саме тут Mudbox ідеально вписується в пайплайн. Кожен видимий мазок на персонажі був навмисно створений мною, щоб підкреслити стилізований вигляд коміксів.
Як тільки риг був готовий, веселощі дійсно почалися!
Я експортував персонажа безпосередньо в Autodesk Flow Studio за допомогою доповнення Maya всього одним кліком миші.
Після завантаження еталонного відео це було схоже на магію: всього за кілька кліків я отримав повну продуктивність motion capture без дорогих костюмів або спеціалізованих сцен mocap.
Я справді в захваті від кінцевого результату і можу легко уявити, що ще багато художників впроваджуватимуть цю технологію у свої творчі процеси. Це яскравий приклад того, як штучний інтелект може розширити творчі можливості, утримуючи художників під жорстким контролем.

Щоб залишити тут коментар, ви маєте зареєструватися. Якщо ви вже зареєструвалися, увійдіть у систему. Якщо ви не зареєструвалися, зареєструйтесь і увійдіть у систему.