Fusion Chill Stream: Розширене моделювання поверхні миші Apple Magic Mouse

MAGIC MOUSE - 1.png

Примітка: Ця стаття написана та опублікована англійською мовою і є перекладеною версією оригіналу тут.  

Я розбив це на невеликі, керовані кроки, які ви можете виконувати в міру навчання. Важливо зазначити, що попередній досвід роботи з інструментами моделювання поверхні в Autodesk Fusion є обов'язковим. Однак у дусі виконання складних речей ви все одно можете мигцем побачити те, що відбувається, і загальний розумовий процес, необхідний для моделювання поверхні.

DmytroMukhin_0-1761777119680.png

До кінця цього керівництво ви дізнаєтеся:

• Як зробити 2D ескіз, основа для 3D моделювання.
  • Як застосувати обмеження 2D Sketch до сутностей ескізу для встановлення зв'язків між ними. Це фіксує їх на місці, тим самим запобігаючи ненавмисним модифікаціям, які можуть призвести до «вибуху» нашої моделі.
  • Як використовувати інструмент сплайнів для точного контролю геометрії для створення плавних та органічних кривих, яких важко досягти за допомогою традиційних ліній та дуг у середовищі ескізів.
  • Як створити робочі особливістi (робочі площини та робочі точки).  Це в кінцевому підсумку дозволяє нам мати/визначати ескізні профілі під нестандартними кутами та орієнтаціями, щоб встановити точну еталонну геометрію для нашої передбачуваної моделі 3D.
  • Як використовувати інструменти моделювання поверхні в Autodesk Fusion для створення складної 3D геометрії, яка нелегко досяжна за допомогою традиційних методів твердотільного моделювання.
  • Як перетворити моделі поверхні на твердотільні моделі для подальших операцій.
  • Як застосовувати зовнішній вигляд до своїх моделей, щоб підвищити їхню реалістичність.

Слідкуйте за текстом і не соромтеся повідомляти мені, якщо у вас виникнуть труднощі. Буду радий Вам допомогти. 

Відео-довідка: ⬇️⬇️⬇️

Переглянути проєкт у Галереї спільноти можна тут.

Примітка: Ця стаття написана та опублікована англійською мовою і є перекладеною версією оригіналу тут.  

2 Коментарі