3ds Max Resetleme Ayarları Sıfırlama
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Çözüldü! Çözüme gidin.
3ds Max Resetleme Ayarları Sıfırlama
Mehmet Akif TOPLU
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Çözüldü! Çözüme gidin.
mehmetakiftoplu tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Çözüm Şekli
Kullanıcı dosyalarını silerek 3ds Max'i "sıfırlayabiliriz ". 3ds Max kullanıcı dosyalarını silme işlemini tamamlandıktan programı yeniden başlatmanız yeterli olacaktır . Bu işlem sadece kendi bilgisayarınızdaki değiştirilmiş Kullanıcı profilini etkiler.
Gerekirse, kullanıcılar aşağıdaki yöntem kullanabilir , ve işlemi geri alabilir ( ENU dosyasını geri yükleyerek ).
Kullanıcı profilini kaldırmak için:
3ds Max'in kapalı olması gerekiyor
Windows'ta Gizli Dosyaları / Klasörleri göster ekranını açın.
C: \Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMaxDesign \ 20XX-64 \ ENU *
C: \ Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMax \ 20XX - 64bit \ ENU *
3ds Max başlatıldığında, yeni bir ENU klasörü oluşturulur.
Sorun çözülmediyse, yeni ENU klasörünü silerek ve eski klasörü eski haline döndürerek önceki ayarlara dönebilirsiniz.
Gizli dosyaları göstermek için:
Klasörlere Uygula'yı tıklayın.
İyi Çalışmalar
Mehmet Akif TOPLU
Çözüm Şekli
Kullanıcı dosyalarını silerek 3ds Max'i "sıfırlayabiliriz ". 3ds Max kullanıcı dosyalarını silme işlemini tamamlandıktan programı yeniden başlatmanız yeterli olacaktır . Bu işlem sadece kendi bilgisayarınızdaki değiştirilmiş Kullanıcı profilini etkiler.
Gerekirse, kullanıcılar aşağıdaki yöntem kullanabilir , ve işlemi geri alabilir ( ENU dosyasını geri yükleyerek ).
Kullanıcı profilini kaldırmak için:
3ds Max'in kapalı olması gerekiyor
Windows'ta Gizli Dosyaları / Klasörleri göster ekranını açın.
C: \Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMaxDesign \ 20XX-64 \ ENU *
C: \ Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMax \ 20XX - 64bit \ ENU *
3ds Max başlatıldığında, yeni bir ENU klasörü oluşturulur.
Sorun çözülmediyse, yeni ENU klasörünü silerek ve eski klasörü eski haline döndürerek önceki ayarlara dönebilirsiniz.
Gizli dosyaları göstermek için:
Klasörlere Uygula'yı tıklayın.
İyi Çalışmalar
Mehmet Akif TOPLU
yardımınız için teşekkür ederim fakat dediklerinizi harfiyen yapmama ragmen sorun çözülmedi. sistem geri yükleme yapsam bir çözümü olur mu
yardımınız için teşekkür ederim fakat dediklerinizi harfiyen yapmama ragmen sorun çözülmedi. sistem geri yükleme yapsam bir çözümü olur mu
Merhaba @Anonymous
Sorununuz tam olarak nedir. Evet sistem geri yükleme çözüm olabilir duruma göre ?
Artı olarak
Aşağıdaki yöntemleri dener misiniz..
1. Olarak
Denetim Masası - Yönetimsel araçlar - Hizmetler
FlexNet Licensing Service 64 hizmetini bulup sağ tıklayın, özellikleri açın
Başlangıç türünü otomatik yapın ve onaylayın.
FlexNet Licensing Service 64 hizmetine sağ tıklayıp başlatın.
2. olarak
C:\ProgramData\FLEXnet klasörünü açın
Klasörün İçinde Aşağıdaki Dosyalar Mevcut
adskflex_00691b00_event.log
adskflex_00691b00_tsf.data
adskflex_00691b00_tsf.data_backup.001
Bu 3 Dosyayı Silin.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Merhaba @Anonymous
Sorununuz tam olarak nedir. Evet sistem geri yükleme çözüm olabilir duruma göre ?
Artı olarak
Aşağıdaki yöntemleri dener misiniz..
1. Olarak
Denetim Masası - Yönetimsel araçlar - Hizmetler
FlexNet Licensing Service 64 hizmetini bulup sağ tıklayın, özellikleri açın
Başlangıç türünü otomatik yapın ve onaylayın.
FlexNet Licensing Service 64 hizmetine sağ tıklayıp başlatın.
2. olarak
C:\ProgramData\FLEXnet klasörünü açın
Klasörün İçinde Aşağıdaki Dosyalar Mevcut
adskflex_00691b00_event.log
adskflex_00691b00_tsf.data
adskflex_00691b00_tsf.data_backup.001
Bu 3 Dosyayı Silin.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
sorun: max programını actığımda sürekli karşıma 'maxscript macro script error exception' hata sayfası açılıyor. özellikle sol click yaptığımda bu hata sayfası acılıyor. ben simdi biraz önce önerdiğiniz çözümü uygulayayım umarım bu sefer sorun çözülür. yardımınız için tekrer teşekkürler
sorun: max programını actığımda sürekli karşıma 'maxscript macro script error exception' hata sayfası açılıyor. özellikle sol click yaptığımda bu hata sayfası acılıyor. ben simdi biraz önce önerdiğiniz çözümü uygulayayım umarım bu sefer sorun çözülür. yardımınız için tekrer teşekkürler
öğrenci versiyonunu kullandığım için FlexNet Licensing Service 64 denetim masasında bulunmuyor
öğrenci versiyonunu kullandığım için FlexNet Licensing Service 64 denetim masasında bulunmuyor
Merhabalar.Modfy listesindeki bir çok komut inaktif durumda. ornegin extrude edit spline....vb . Burada bahsettiğiniz yontemlerin hepsini denedim ama sorun çözülmedi. Programı silip tekrara yüklemeden once yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler
Merhabalar.Modfy listesindeki bir çok komut inaktif durumda. ornegin extrude edit spline....vb . Burada bahsettiğiniz yontemlerin hepsini denedim ama sorun çözülmedi. Programı silip tekrara yüklemeden once yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler
Merhaba @elifersara
C: \ Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMax \ 20XX - 64bit \ ENU
ENU klasörünü ENU.OLD yapınca sournunuza çözüm olması gerekir.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Merhaba @elifersara
C: \ Kullanıcılar \ kullanıcı adınız \ AppData \ Local \ Autodesk \ 3dsMax \ 20XX - 64bit \ ENU
ENU klasörünü ENU.OLD yapınca sournunuza çözüm olması gerekir.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
teşekkür ederim. iyi çalışmalar
teşekkür ederim. iyi çalışmalar
Windows 7 kullanıyorum . Dediklerinizi tamamen uyguladım. Daha önce 2018 versiyonunda işe yarıyordu. Sistemime yeni 2019 yüklendi. Enu klasörünün ismini değiştirdim, baktım olmadı başka klasöre aldım. Hiçbirşey değişmedi, hatta şu anda 2019 - 64bit klasörü boş. Fikriniz varmı.
Windows 7 kullanıyorum . Dediklerinizi tamamen uyguladım. Daha önce 2018 versiyonunda işe yarıyordu. Sistemime yeni 2019 yüklendi. Enu klasörünün ismini değiştirdim, baktım olmadı başka klasöre aldım. Hiçbirşey değişmedi, hatta şu anda 2019 - 64bit klasörü boş. Fikriniz varmı.
Çalıştığım max dosyasını hiç bir şekilde kaydedemiyorum. Enu dosyası dediklerinizi yaptım olmuyor
Çalıştığım max dosyasını hiç bir şekilde kaydedemiyorum. Enu dosyası dediklerinizi yaptım olmuyor
models ,Compact
models ,Compact
harfiyen yaptım hepsini hiç bir şekilde ENU.OLD yapsamda açılmıyor.Flexnet yapıpta denedim o da çözüm olmadı
harfiyen yaptım hepsini hiç bir şekilde ENU.OLD yapsamda açılmıyor.Flexnet yapıpta denedim o da çözüm olmadı
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.