Türkiye Topluluğu - Tanışma - Hoş Geldiniz

Olcay.Kuk
Alumni Alumni
17.250 Görüntüleme
58 Yanıt
Mesaj 1 / 59

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

FB topluluk.png

Herkese Merhabalar,

Forumlarımızda uzun zamandır bilgilerini ve deneyimlerini paylaşan siz değerli kullanıcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Forumlarımızda bir tanışma konusu bulunmuyordu ve bu nedenle aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ile tanışabileceğimiz bir konu başlatmak istedim. Aramıza yeni katılan herkes kendisini bu konuda tanıtabilir ve böylece bir hoş geldin deme fırsatı buluruz.

Öncelikle kısaca kendim bahsetmek isterim. Autodesk'e 2013 yılında katıldım ve Topluluk Yöneticisi olarak görev alıyorum. Topluluğumuzun gelişmesi ve daha fazla fayda sağlamamız yönünde bir çok çalışma yürütüyorum. Bu çalışmalarla ilgili forumlarımız ve sosyal medya sayfalarımızdan detaylı bilgiler edinebilir ve takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 

Sizler de kendinizden kısaca bahsederseniz çok mutlu oluruz. 

Autodesk Türkiye Topluluğunu aşağıda yer alan sosyal medya kanallarımız üzerinden takip edebilir ve etkinliklerimizden haberdar olabilirsiniz.

1. Autodesk Türkiye Topluluğu Linkedin Grubu
  2. Autodesk Türkiye Facebook Sayfası
  3. Autodesk Türkiye X (Twitter) Hesabı
  4. Autodesk Türkiye YouTube Kanalı

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

17.251 Görüntüleme
58 Yanıt
Replies (58)
Mesaj 2 / 59

TuncayBAKKAL01
Advisor
Advisor

Merhabalar,

Ben TuncayBAKKAL, Endüstri Mühendisiyim. 1996 yılından bu yana AutoCAD kullanıcısıyım. Sektörde makine alanında üretim imalat ve tasarım departmanlarında görevler aldım. Halen AutoCAD, Fusion 360 ve Inventor programları üzerine Eğitim ve Danışmanlık hizmeti vermekteyim. 2015 yılından bu yana  Autodesk Türkiye Community ekibi üyesiyim ve siz değerli forum kullanıcılarına bilgim ve tecrübem dahilinde yardımcı olmaya çalışmaktayım. 

Piyasada yer alan bazı çalışmalarım;

AutoCAD Türkçe Yama

AutoCAD Görsel Eğitim Seti (2007,2008,2009,2010,2012,2014,2017,2018,2019,2020-21)

AutoCAD Kitabı (2016) (Video)

AutoCAD Kitabı (2019) (Video)

Fusion 360 Görsel Eğitim Seti

Inventor Görsel Eğitim Seti

...

TuncayBAKKAL

AutoCAD Eğitmeni ve Danışmanı
AutoCAD ve Fusion 360 Görsel Eğitim
Fusion 360 Kitabı Çıktı!
http://www.tuncaybakkal.com
Instagram: @tuncay_bakkal

Mesaj 3 / 59

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor

Merhabalar,

Ben Mehmet Akif TOPLU, 2005 yılından itibaren sektörde aktif olarak çalışmaktayım. Sektörde Grafik Tasarım, Modelleme, Animasyon tarzı alanlarla görev aldım. 2D ve 3D alanında 2012 yılından itibaren firmalar, özel eğitim kurumları ve üniversitelerde Autodesk programları  ( 3ds Max / V-Ray , AutoCAD, Vred, Maya 2D-3D animasyon) ve Adobe programları ile ilgili seminerler ve workshop eğitimler verip ve proje geliştirmeye devam etmekteyim. 2017 Yılında Autodesk Türkiye Kullanıcı Topluluğu’na seçilerek paylaşımlarımı Autodesk kanalları ve forumları üzerinden tecrübem dahilinde gerçekleştirmeye devam etmekteyim... 

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 4 / 59

GungorOzay
Collaborator
Collaborator

Merhabalar,
Ben Güngör Özay, 2007 yılından itibaren inşaat sektöründe bulunuyorum. 2009 dan günümüze kadar, yurt dışında çeşitli firmalarda çalıştım. Aktif olarak Autocad ve Revit programlarını kullanıyorum. Şu anda MEP BIM Manager olarak bir inşaat firmasında görev almaktayım. Aynı zamanda Revit MEP ve Dynamo programları ile ilgili eğitim ve danışmanlık yapmaktayım. Ayrıca 2018 yılından itibaren Autodesk Türkiye Kullanıcı Topluluğunda görev alarak bilgi ve tecrübelerimi siz değerli kullanıcılarla mümkün mertebe paylaşmaya çalışıyorum.

Güngör ÖZAY
MEP BIM MANAGER
Youtube | LinkedIn

Mesaj 5 / 59

serhatgumus
Advisor
Advisor

Merhaba herkese,

Yaklaşık 12 yıllık Autodesk 3ds Max kullanıcısıyım. Farklı post prodüksiyon şirketlerinde 3D Generalist olarak çalışmaktayım. 

Eğitim olarak: Gazi üniv. (Bilg. Prog.), lisans ve Işık üniv. (işletme yönetimi) yüksek lisansımı tamamladım.

Kullandığım programlar: Autodesk 3ds Studio Max (Render Engine:Vray-Corona), Cinema4D, Adobe After Effects ,Adobe Photoshop ,Adobe Premier, Boujou ,Pftrack ,Nextlimit Realflow, Marvelous Designer 'dir.

2017 yılından bu yana Autodesk Türkiye Community ekibi üyesiyim ve forum kullanıcılarına yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu çalışmalardan dolayı 2019 yılında Autodesk tarafından Autodesk Expert Elite ünvanına layık görüldüm.

Serhat Gümüş
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 6 / 59

CaglarDURAN
Advisor
Advisor

Merhabalar,

Ben Çağlar DURAN, 2010 yılından beri aktif olarak Autodesk Inventor kullanıcısıyım, Makine mühendisiyim. Yaklaşık 8 yıl Gıda makinaları, Taş kırma eleme sistemleri, Robotlu Otomasyon sistemleri, Taşıma ve Transfer sistemleri gibi farklı sektörlerde tecrübe edindim. Temmuz 2020 itibarıyla Taşıma ve Transfer sistemleri, Özel makine imalatı üzerine Bursa'da Kendi işimi kurdum. Yaklaşık 1 yıldır Forumda aktif olarak Autodesk Inventor olmak üzere Autocad alanlarında sorulara bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.

Çağlar DURAN
Mechanical Engineer

Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 7 / 59

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Hoş geldin @CaglarDURAN . İyi forumlar dilerim.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 8 / 59

CaglarDURAN
Advisor
Advisor

@Olcay.Kuk Teşekkur ederim. 

Çağlar DURAN
Mechanical Engineer

EESignature

Mesaj 9 / 59

tolgay.hickiran
Advisor
Advisor
Herkese Merhaba,

Ben Tolgay, kişilerin veya firmaların işlerini kısaltıyoruz, yani endüstri mühendisiyim. 2015 yılından beri Autodesk programlarıyla haşır neşirim ve 2016 yılından beri de Autodesk ürünleriyle programlar yazıyorum. 2017 yılında Kıvanç Kızıldemir ile beraber kurduğumuz firmamızda genel olarak eğitimlerden ve satış öncesi hizmetlerden sorumluyum.

En iyi yetkinliklerim iyiden kötüye:
- Autodesk Vault
- Autodesk Forge
- Fusion 360
- 3ds Max
- Inventor
- AutoCAD

Görüşmek üzere!

Some worthwhile ideas
Copy Design should rename ilogic Rules too!
Why Nastran In-CAD doesn't have an SDK?IMPLEMENTED!

Tolgay Hickiran
Founding Partner
SignatureSignature

website
emailskypelinkedinyoutubeemail

Mesaj 10 / 59

Mehmet_Demiryurek
Mentor
Mentor

Merhabalar,

Ben Mehmet Şamil DEMİRYÜREK. Mimari Teknik Ressamım. 1997 yılından bu yana aktif olarak AutoCAD kullanıyorum. Program ile ilgili teknik destek vermekle birlikte, Autolisp ile yazılımlar hazırlayarak ile AutoCAD programının daha hızlı ve seri kullanılmasını sağlamaktayım. 

İlk olarak Autocad 2011 sürümü ile çıkarmış olduğum AutoCAD kitabını her sene güncelleyerek çıkarmaya devam ediyorum.

2019 yılında Expert Elite ünvanı ile birlikte Autodesk Kullanıcı Topluluğu içerisinde yer almaktayım.

Mehmet Şamil DEMİRYÜREK

Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı? ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Linkedln

Mesaj 11 / 59

ceyhunhurcan
Advisor
Advisor
Merhabalar; Ben Ceyhun HÜRCAN; 2009 yıllarından beri Autodesk ürünlerini yakından takip ediyorum. Gerekli Tüm eğitimlerimi tamamlayarak, Elektrik Konularında birçok alanda eğitici rolü aldım. Autocad, Autocad Electrical, Autocad MEP, Navisworks, Revit MEP, Dynamo gibi konularda eğitim, seminer, konferans, web seminerlerinde aktif rol alıyorum.2015 yılından beri forumlarda gönüllü olarak görev alıyorum. Aynı yıl içinde kendi ismim ile kurduğum MEP Konularında Proje- Eğitim ve Danışmanlık faaliyetlerini yürütüyorum. www.ceyhunhurcan.com
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.

Ceyhun HÜRCAN
BIM MEP Consultant
http://ceyhunhurcan.com
Facebook | Twitter | Linkedin

Mesaj 12 / 59

borakin1
Mentor
Mentor

Merhaba Ben Bora AKIN aktif olarak revit forumlarında bulunuyorum. Revit ile mimari konularda çözüm üretmek, kişilerin sorunlarını çözmeye çalışmak adeta hobim haline geldi bu konuda forumda elimden gelen tüm desteği vermeye çalışıyorum.

Aynı zamanda Türkiye'de Dynamo kullanımının gelişmesi için eğitim ve içerik hazırlamaya çalışıyorum.

Profesyonel hayattaki uzmanlık alanım restorasyon uygulamaları ve projeleri ile 4B ve altı yapı sınıfındaki mimari ruhsat projeleridir.

EESignature

Bora AKIN
Mimar
Twitter | LinkedIn

Verilen cevap sizin için çözüm mü? Eğer çözüm ise  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  veya BEĞEN Kudos.jpg butonu ile ödüllendire bilirsiniz.

Mesaj 13 / 59

selmanyesil
Collaborator
Collaborator

Merhaba

Ben Selman YEŞİL.İnşaat Mühendisiyim.Bildiklerimi aktarabilmek, bilmediklerimi öğrenmek için 2016 Yılından beri Autodesk Türkiye ve Yabancı ülkeler forumlarını takip etmekteyim.

Yurtdışında bir cok projede çalıştım.

Özelllikle Revit, Dynamo, Revit API ve Navisworks yazılımları ilgi alanlarımdır.

Şu an istanbulda bir firmanın Teklif ve İhale bölümünde çalışmaktayım

Selman YEŞİL LinkedinYoutube 

Mesaj 14 / 59

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Hoş geldin @selmanyesil , iyi forumlar dilerim.

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 15 / 59

omeryarar30
Contributor
Contributor

Merhaba Olcay bey, Fusion360 uygulamasını yaklaşık 2 senedir aktif bir şekilde kullanmaktayım, genel olarak TÜBİTAK projeleri kapsamında projeler geliştirmekteyim Fusion360 üzerinden, halihazırda insansız hava araçları yarışmasına katılmaktayız. Lise öğrencisiyim, yaşım 16, davetiniz için tekrardan teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Mesaj 16 / 59

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Merhaba @omeryarar30 , topluluğa hoş geldiniz. Sorularınız olursa Fusion 360 forumumuzda paylaşabilirsiniz. Teknik uzman arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 17 / 59

semihcan19
Contributor
Contributor

Herkese selamlar, Çanakkaleden katılıyorum aranıza, 3ds maxle uğraşıyorum yaklaşık 3 yıldır. Böyle bi ortamı sağladığınız için teşekkürler autodesk ailesi.

Mesaj 18 / 59

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

@semihcan19 Forumlarımıza hoş geldiniz. Sorularınız olursa paylaşmaktan çekinmeyin, yardımcı olmak için buradayız 🙂

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni
Mesaj 19 / 59

vsfatihguzel
Participant
Participant

Merhaba

İsmim Fatih Güzel.Makina Mühendisiyim.2000 yılından beri Mekanik tesisat sektöründe çalışıyorum.2017 yılından itibaren Revitle ilgileniyorum. 2019 yılında iç sesim bana yazılım çalış dedi. Yazılımla ile Revit bağımsız olarak yürütürken Dynamo ile tanıştım.Daha sonra csharp ve RevitAPI ile bizimde Revit'e eklenti yazabileceğimizi keşfettim. Bim Fast isimli Revit için bir aplikasyon yazdım. Autodesk store da mevcut. Şimdi ben keşfedilmeyi bekliyorum. Forumda yeniyim.

Mesaj 20 / 59

Olcay.Kuk
Alumni
Alumni

Hoşgeldiniz @vsfatihguzel . Forumlarımızda iyi vakit geçirmenizi dileriz.

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni