Revit & Construction Cloud - Tüm Ürünler - Türkçe
Tüm Revit ve Construction Cloud ürünleri forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Revit ve Construction Cloud ürünleri konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

REVIT ENERGY PLUS

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
549 Görüntüleme, 1 Yanıt

REVIT ENERGY PLUS

MERHABALAR, BEN DİCLE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYİM.AKADEMİK BİR ÇALIŞMA İÇİN REVİT ENERGY PLUS HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.AMACIM DİYARBAKIR İKLİMSEL VERİLERİNE BAĞLI KALARAK TOKİ YA DA SİTE TOPLULUKLARI İÇİN 4 ANA YÖN İÇERİSİNDEN EN UYGUN YÖNÜ BULUP ISITMA SOĞUTMA VE AYDINLATMA KAYIPLARINI HESAPLAMAK VE İYİLEŞTİRMELER YAPMAK OLACAK.BU KONUYLA İLGİLİ ÇOK ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.BU İŞLEVE EN LUYGUN PAKETLERİNİZ NELER İLETİŞİME GEÇERSENİZ SEVİNİRİM. İYİ AKŞAMLAR 

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
ulasdeniz
cevap verdi: Anonymous

Sevilay Hanım, Sadece hatırlatayım Burası genel forum, Autodesk konusunda yetkili merci değil. Bilgisi ve zamanı uygun oalan arkadaşlar gönüllü bir şekilde paylaşımda bulunur.

Revit Enrgy plus hiç kullanmadım. Autodesk Insight ve Green Building Studio gibi bulut tabanlı sistemleri de alternatif olarak düşünebilirsiniz. yalnız bulunduğğunuz bölgenin verileri sistemde güncel mi bilmiyorum, sanmıyorum. genelde Türkiye verileri 1960-1980 gibi eski tarihlere dayalı meteroloji istasyonlarının verileri oluyor. onlar da ne kadar yeterli ne kadar hassas tartışılır. Energy Plus internet siteinde varsa güncel veriler indirilebilir. Tüm bu programların ortak bir özelliği benzer bir işleyişle çalışıyor olması. simulasyyonlar benzer bir akışla ve yöntemle yapılıyor. Projenin ilerleyen aşamalarında bildiğim kadarı ile destek olurum ama Energy plus deneyimim yok. Ecotect Analysis ya da IES kullanmıştım biraz da Green Building Studio ve Insight. gördüğüm kadarı ile Insight ya da GBS sizin işinize yarayacaktır ve daha pratik olacaktır. O yazılımları da araştırmayı ihmal etmeyin. hem bulut tabanlı hem de pratik araçlar üstelik raporları da çok iyi oluyor.


Ulaş Deniz


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report