Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Fill Hole kullanımı hata

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
Anonymous
384 Görüntüleme, 2 Yanıt

Fill Hole kullanımı hata

Anonymous
Uygulanamaz

Arkadaşlar merhaba, Fusion 360 video derslerini çalışıyorum, gözlügün cam kısnını "Fill Hole" komutu ile tamamlamaya çalışırken bir hata aldım, nasıl düzeltebilirim. TeşekkürlerScreenshot_2.jpg

0 Beğeni

Fill Hole kullanımı hata

Arkadaşlar merhaba, Fusion 360 video derslerini çalışıyorum, gözlügün cam kısnını "Fill Hole" komutu ile tamamlamaya çalışırken bir hata aldım, nasıl düzeltebilirim. TeşekkürlerScreenshot_2.jpg

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
tolgay.hickiran
cevap verdi: Anonymous

tolgay.hickiran
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm
Boşluğun kalınlığı ne kadar, görselden anlamak zor, sculpt environment ta Patch komutuyla deliği kapatıp extrude yapmayı dener misiniz rica etsem

Some worthwhile ideas
Copy Design should rename ilogic Rules too!
Why Nastran In-CAD doesn't have an SDK?IMPLEMENTED!

Tolgay Hickiran
Founding Partner
SignatureSignature

website
emailskypelinkedinyoutubeemail

0 Beğeni

Boşluğun kalınlığı ne kadar, görselden anlamak zor, sculpt environment ta Patch komutuyla deliği kapatıp extrude yapmayı dener misiniz rica etsem

Some worthwhile ideas
Copy Design should rename ilogic Rules too!
Why Nastran In-CAD doesn't have an SDK?IMPLEMENTED!

Tolgay Hickiran
Founding Partner
SignatureSignature

website
emailskypelinkedinyoutubeemail

Mesaj 3 / 3
Anonymous
cevap verdi: tolgay.hickiran

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Tolgay Bey cevabınız için teşekkür ederim, "brıdge" ile iki parçayı birleştirmem gerekiyormuş, ben ise son parçayı uzatarak yapınca devamında Fill Hole komutu çalışmadı. SağolunScreenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

0 Beğeni

Tolgay Bey cevabınız için teşekkür ederim, "brıdge" ile iki parçayı birleştirmem gerekiyormuş, ben ise son parçayı uzatarak yapınca devamında Fill Hole komutu çalışmadı. SağolunScreenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report