Not: Bu makale İngilizce yazılmış ve yayınlanmıştır ve yayınlanan orijinalin çevrilmiş bir versiyonudur burada.
Hemen hemen her AEC firmasına girdiğinizde tanıdık bir konuşma duyarsınız: "yazılım satın aldık. Eğitim verdik. Öyleyse neden kimse kullanmıyor?" MEP endüstrisinde yaklaşık yirmi yıl geçirdikten sonra, teknolojinin başarılı bir şekilde benimsenmesinin yazılım kendisiyle çok az ilgisi olduğunu öğrendim. Bu, şu anki işi firmaların teknoloji çözümlerini uygulamalarına yardımcı olmak olan birinden gelmesi şaşırtıcı gelebilir, ancak bu doğru.
Çoğu yazılım, özelliklerden yoksun olduğu için başarısız olmaz. Başarısız oluyor çünkü kuruluşlar alışkanlıkları değiştirmek için gerekenleri hafife alıyorlar.
Teknoloji Tuzağı:
Ekipler bir iş akışı sorunu tanımladığında, çözüm genellikle basit görünür:
1. BuySatın al yeni bir araç.
2. Eğitim verin.
3. Sonuçları bekleyin.
Ne yazık ki, birçok uygulamanın mücadele etmeye başladığı yer burasıdır. Varsayım, bir araç zaman kazandırabilirse, insanların doğal olarak onu kullanmaya başlayacağıdır, ancak gerçekte, en güçlü teknolojinin bile değiştirilmesi inanılmaz derecede zor bir şeyle rekabet etmesi gerekir: zaten kurulmuş iş akışları.
İnsanlar meşgul. Son tarihler sıkı. Proje ekipleri, daha iyi seçenekler olsa bile, doğal olarak en iyi bildikleri yöntemlere geri dönerler.
Sonuç mu? Bir şirket üretkenliği artırmak için tasarlanmış teknolojiye yatırım yaparken, kullanıcılar her zamanki gibi çalışmaya devam eder.
Evlat Edinmenin Önündeki Gerçek Engeller:
Yıllar geçtikçe, aynı zorlukların tekrar tekrar ortaya çıktığını gördüm ...
1. Net Sahiplik Yok
Herkes evlat edinmekten sorumlu olduğunda, o zaman hiç kimse evlat edinmeden sorumlu değildir.
Başarılı uygulamaların neredeyse her zaman hem teknolojiyi hem de ekibin günlük zorluklarını anlayan bir şampiyonu vardır. Soruları yanıtlar, en iyi uygulamaları teşvik eder ve eğitim ile gerçek dünya uygulaması arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olurlar.
2. Takipsiz Eğitim
Eğitim genellikle bitiş çizgisi olarak kabul edilir, oysa gerçekte başlangıç çizgisidir. Kullanıcılar genellikle öğrendikleri şey hakkında eğitimden heyecanla ayrılırlar, ancak birkaç hafta içinde sürekli pekiştirme, koçluk ve destek olmadıkça birçoğu tanıdık alışkanlıklara geri döner.
En başarılı ekipler, kullanıcıların ilk eğitim oturumu bittikten çok sonra bile öğrenmeye devam etmeleri için fırsatlar yaratır.
3. Yanlış Sorunu Çözmek
Bazen kuruluşlar sonuçlar yerine özelliklere odaklanır. Kullanıcılar yeni bir düğmeyle ilgilenmezler, tekrarlayan işleri azaltmayı, hayal kırıklığını ortadan kaldırmayı, yeniden çalışmayı önlemeyi ve projeleri daha verimli bir şekilde teslim etmeyi önemserler. Teknoloji, yalnızca bir koleksiyon özellik olarak değil, belirli bir iş akışı zorluğuna bir çözüm olarak sunulduğunda benimseme önemli ölçüde iyileşir.
4. Bir ileri düzey kullanıcı benimseme değildir
Her kuruluşta o kişi vardır. Uzman. Başvuracakları kaynak. Her kısayolu, geçici çözümü ve en iyi uygulama bilen kişi. Efsanevi "Tek Boynuzlu At" BIM kullanıcı, varlar. Bu bireyler inanılmaz derecede değerli olsa da, gerçek benimseme, bilgi tek bir kişinin ötesine yayıldığında ve kuruluşun standart iş akışının bir parçası haline geldiğinde gerçekleşir.
5. Başarılı Evlat Edinme Nasıl Görünür?
Teknoloji yatırımlarından en yüksek getiriyi elde eden kuruluşlar, birkaç ortak özelliği paylaşma eğilimindedir:
- Liderlik değişimi aktif olarak destekler.
- Dahili şampiyonlar en iyi uygulamaları teşvik eder.
- Eğitim süreklidir, tek seferlik değildir.
- Başarı ölçülür ve kutlanır.
- Ekipler özelliklere değil iş akışlarına odaklanır.
En önemlisi, evlat edinmenin bir olay değil, bir süreç olduğunun farkındadırlar. Çoğu zaman, kuruluşlar klasik masaldaki tavşan gibi yeni teknolojilere yaklaşır, uygulama yoluyla yarışır, eğitim kutusunu kontrol eder ve anında sonuç bekler. Kalıcı başarıyı gören kuruluşlar farklı bir yaklaşım benimsiyor. Kaplumbağalar gibi tutarlı bir şekilde ilerlerler, yeni alışkanlıklar edinirler, ekiplerini desteklerler ve anlamlı bir benimsemenin bir gecede gerçekleşmeyeceğini anlarlar. Her seferinde bir iş akışı, bir kullanıcı ve bir iyileştirme olur.
Son Düşüncelerimiz
Teknoloji üretkenliği, tutarlılığı ve işbirliğini kesinlikle artırabilir. Ancak yazılım tek başına değişim yaratmaz, insanlar yaratır.
Kariyerim boyunca, kuruluşların teknolojiye büyük yatırımlar yaptığını gördüm, ancak asıl işin uygulamadan sonra başladığını keşfettim. En büyük başarıyı elde eden firmalar, en çok araca sahip olanlar olmak zorunda değildir. Çalışanlarına yatırım yapan, iş akışlarını destekleyen, öğrenme ve sürekli gelişimin günlük işlerin bir parçası olduğu bir kültür yaratan onlardır. Symetri'de benimseme, eğitim, destek ve sürekli katılıma bu kadar güçlü bir vurgu yapmamızın nedenlerinden biri de budur. Deneyimlerimiz bize göstermiştir ki, başarılı teknoloji uygulamaları yalnızca yazılım üzerine inşa edilmediğini, insanların kendilerine sunulan araçları güvenle kullanmalarını sağlamak üzerine kuruludur.
Çünkü günün sonunda, en büyük zorluk teknolojiyi uygulamak değil. En büyük zorluk ve en büyük fırsat, insanların onu benimsemesine yardımcı olmaktır.
Ve ekiplere başarılı olmaları için bilgi, destek ve güven verildiğinde, gerçek sihir o zaman gerçekleşir. İşte o zaman teknoloji, sahip oldukları bir şeyden olağanüstü şeyler yapmak için kullandıkları bir şeye dönüşür. MEP Tanrıçaları topluluğunun çevresinde, bunun için bir ifademiz var: Bir tanrıça gibi tasarlamak.
Buraya yorum eklemek için kayıtlı bir kullanıcı olmanız gerekir. Daha önce kayıt olduysanız, lütfen giriş yapın. Henüz kayıt olmadıysanız, lütfen kayıt olun ve giriş yapın.