3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

seri no

6 YANIT 6
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 7
betul.hazirbulan
1222 Görüntüleme, 6 Yanıt

seri no

betul.hazirbulan
Participant
Participant

3ds max öğrenci sürümü indirdim 1 yıllık lisans için ama lisans aktivasyonu için seri numarama ulaşamıyorum.

0 Beğeni

seri no

3ds max öğrenci sürümü indirdim 1 yıllık lisans için ama lisans aktivasyonu için seri numarama ulaşamıyorum.

6 YANIT 6
Mesaj 2 / 7

mehmetakiftoplu
Mentor
Mentor

Merhaba @betul.hazirbulan 

Lisans aktivasyonu için firekt olarak mail adresiniz ile giriş yapmanız yeterli olacaktır. Seri numarası ile değil mail ile aktivasyon yapılıyor.

Trial sürüm üzerinden deneme yapıyorsanız eğer onu kaldırıp. 

Aşağıdaki link üzerinden indirip ve tanımladığınız mail adresi girmeniz sorununuza çözüm olacaktır.

https://www.autodesk.com.tr/education/edu-software/overview?sorting=featured&page=1

İyi çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni

Lisans aktivasyonu için firekt olarak mail adresiniz ile giriş yapmanız yeterli olacaktır. Seri numarası ile değil mail ile aktivasyon yapılıyor.

Trial sürüm üzerinden deneme yapıyorsanız eğer onu kaldırıp. 

Aşağıdaki link üzerinden indirip ve tanımladığınız mail adresi girmeniz sorununuza çözüm olacaktır.

https://www.autodesk.com.tr/education/edu-software/overview?sorting=featured&page=1

İyi çalışmalar.

Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Mesaj 3 / 7

betul.hazirbulan
Participant
Participant
zaten o şekilde indirmiştim,tekrar kaldırıp denedim fakat aynı hatayı
sürekli veriyor. lisans aktivasyonu istiyor.
0 Beğeni

zaten o şekilde indirmiştim,tekrar kaldırıp denedim fakat aynı hatayı
sürekli veriyor. lisans aktivasyonu istiyor.
Mesaj 4 / 7

betul.hazirbulan
Participant
Participant

Söylediğiniz şekilde indirmiştim zaten ama yine kaldırıp tekrar denedim hiçbir değişiklik olmadı. 

0 Beğeni

Söylediğiniz şekilde indirmiştim zaten ama yine kaldırıp tekrar denedim hiçbir değişiklik olmadı. 

Mesaj 5 / 7
Anonymous
cevap verdi: betul.hazirbulan

Anonymous
Uygulanamaz

Education sayfasından öğrenci sürümünü indirdiğinizden mutlaka emin olun ve bağlı email adresiniz ile girdiğinizde mail ile aktivasyon yapıyorsunuz. Eğer önceden bilgisayarınızda kurulu program varsa onu da kaldırın tamamen temizleyin. Regedit gibi tüm kalıntıları temizleyin mutlaka, cookielrinisi silin falan eski programa dair bir artık kalmasın.

0 Beğeni

Education sayfasından öğrenci sürümünü indirdiğinizden mutlaka emin olun ve bağlı email adresiniz ile girdiğinizde mail ile aktivasyon yapıyorsunuz. Eğer önceden bilgisayarınızda kurulu program varsa onu da kaldırın tamamen temizleyin. Regedit gibi tüm kalıntıları temizleyin mutlaka, cookielrinisi silin falan eski programa dair bir artık kalmasın.

Mesaj 6 / 7

Olcay.Kuk
Community Manager
Community Manager

Sorun çözüldü mü? Son durum hakkında bilgi verebilir misiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni

Sorun çözüldü mü? Son durum hakkında bilgi verebilir misiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 7 / 7

betul.hazirbulan
Participant
Participant
Kabul edilen çözüm

Sorun çözülmedi, 2019 sürümü kurdum onu kullanıyorum.

0 Beğeni

Sorun çözülmedi, 2019 sürümü kurdum onu kullanıyorum.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report