File altındaki import yada export seçeneklerine tıklayamıyorum. Mause imlecine üstüne getirdiğimde seçenekler penceresi kapanıyor. ama diğer Main lerde olmuyor (Tools) vs. sadece file altındaki seçeneklerde oluyor ve export, import, alamıyorum. nedeni nedir?
File altındaki import yada export seçeneklerine tıklayamıyorum. Mause imlecine üstüne getirdiğimde seçenekler penceresi kapanıyor. ama diğer Main lerde olmuyor (Tools) vs. sadece file altındaki seçeneklerde oluyor ve export, import, alamıyorum. nedeni nedir?
Merhaba @Anonymous
2 Çözüm önerim olacak.
1.si Ekte görsel paylaştım ,
Customize sekmesinden Custom UI and Defaults Switcher kısımını. Max ve Default yapmanız sorununuza çözüm olabilir.
2.si 3ds Max'i Resetlemek fabrika ayarlarına döndürmek sorununuza çözüm olabilir.
ENU klasörünü ENU.OLD yapmanız yeterli olacaktır. İsterseniz ENU klasörünün yedeğinide alabilirsiniz.
3dsmax Reset İle ilgili Link
Umarım sorununuza çözüm olur.
İyi çalışmalar
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba @Anonymous
2 Çözüm önerim olacak.
1.si Ekte görsel paylaştım ,
Customize sekmesinden Custom UI and Defaults Switcher kısımını. Max ve Default yapmanız sorununuza çözüm olabilir.
2.si 3ds Max'i Resetlemek fabrika ayarlarına döndürmek sorununuza çözüm olabilir.
ENU klasörünü ENU.OLD yapmanız yeterli olacaktır. İsterseniz ENU klasörünün yedeğinide alabilirsiniz.
3dsmax Reset İle ilgili Link
Umarım sorununuza çözüm olur.
İyi çalışmalar
Mehmet Akif TOPLU
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Maalesef Çözülmedi denediğiniz herşeyi yaptım.
Maalesef Çözülmedi denediğiniz herşeyi yaptım.
@Anonymous
Temi kaldırma işlemi yapıp yeniden kurulum yapabilirseniz sorununuza çözüm olabilir.
Temiz kaldırma ile ilgili link.
Bu arada ekran görüntüsü atma şansınız olur mu?
İyi çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
@Anonymous
Temi kaldırma işlemi yapıp yeniden kurulum yapabilirseniz sorununuza çözüm olabilir.
Temiz kaldırma ile ilgili link.
Bu arada ekran görüntüsü atma şansınız olur mu?
İyi çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Görseli Paylaştım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Görseli Paylaştım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
@Anonymous
Görseli kontrol ettim. Görüntüde herhangi bir sorun göremedim. Import sekmesin de yan kısımda açılan tarafın üzerine gelince mi kapanıyor? Oraya müdahele edebiliyor musunuz?
Artı olarak dışardan dosyayı sürükle bırak ile yaptığınız da import edebiliyor musunuz?
Mehmet Akif TOPLU
@Anonymous
Görseli kontrol ettim. Görüntüde herhangi bir sorun göremedim. Import sekmesin de yan kısımda açılan tarafın üzerine gelince mi kapanıyor? Oraya müdahele edebiliyor musunuz?
Artı olarak dışardan dosyayı sürükle bırak ile yaptığınız da import edebiliyor musunuz?
Mehmet Akif TOPLU
Merhaba Windows un yazı ölçek sistemlerini yüzde 100 yaparak deneyin windows u kişiselleştir kısmından. Bide bu şekilde deneyebilir misiniz. Bazen ölçeğin büyük olması buna sebep olabiliyor
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba Windows un yazı ölçek sistemlerini yüzde 100 yaparak deneyin windows u kişiselleştir kısmından. Bide bu şekilde deneyebilir misiniz. Bazen ölçeğin büyük olması buna sebep olabiliyor
İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.