3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Corona Render pürüzsüzleşme

4 YANIT 4
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 5
gozdegumus1616
1539 Görüntüleme, 4 Yanıt

gozdegumus1616
Participant
Participant

Merhaba. Corona render ile interactive render alırken bir süre karıncalı olan render bir anda pürüzsüzleşiyor. Ben bu pürüzsüz render görüntüsünü istemiyorum deneme aşamasında yanıltıyor. Karıncaları tekrar görebilmek için ne yapmalıyım? 

2 görsel ekliyorum. 2 görsel arasında render esnasında 1 saniye var. 

0 Beğeni

Merhaba. Corona render ile interactive render alırken bir süre karıncalı olan render bir anda pürüzsüzleşiyor. Ben bu pürüzsüz render görüntüsünü istemiyorum deneme aşamasında yanıltıyor. Karıncaları tekrar görebilmek için ne yapmalıyım? 

2 görsel ekliyorum. 2 görsel arasında render esnasında 1 saniye var. 

4 YANIT 4
Mesaj 2 / 5

GurkanYAZICI
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @gozdegumus1616 

Corona da bahsettiğiniz gibi özellik yok noisleri beklediği süre boyunca netliyor interactive render da olsa keskin olmayan pürüzsüz önizleme gösteriyor bunu kapatamıyoruz. Önerim normal render başlatın istediğiniz önizleme aşamasında durdurun renderı. Umarım yardımcı olur iyi çalışmalar.

Gürkan YAZICI
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

3D Artist

0 Beğeni

Merhaba @gozdegumus1616 

Corona da bahsettiğiniz gibi özellik yok noisleri beklediği süre boyunca netliyor interactive render da olsa keskin olmayan pürüzsüz önizleme gösteriyor bunu kapatamıyoruz. Önerim normal render başlatın istediğiniz önizleme aşamasında durdurun renderı. Umarım yardımcı olur iyi çalışmalar.

Gürkan YAZICI
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

3D Artist

Mesaj 3 / 5

gozdegumus1616
Participant
Participant

Ama bahsettiğim şeyi ofis bilgisayarımda yaşamıyorum. Kendi bilgisayarımda 1 saniye içerisinde yok oluyor noiseler. Render süresine bağlı olarak çözülen noiselerden bahsetmiyorum. 😕

0 Beğeni

Ama bahsettiğim şeyi ofis bilgisayarımda yaşamıyorum. Kendi bilgisayarımda 1 saniye içerisinde yok oluyor noiseler. Render süresine bağlı olarak çözülen noiselerden bahsetmiyorum. 😕

Mesaj 4 / 5
izzetalsan
cevap verdi: gozdegumus1616

izzetalsan
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhabalar, yapmanız gereken, Corona Render render setup da settings bölüme gelin, altta fast preview during interactive render seçeneği başındaki tiki kaldırın. Böylelikle, interaktif render esnasında denoise işlemi gerçekleşmez.

İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Oyun Geliştirme
3D Eğitim
PBR Textures
Free PBR Textures
Free Textures

Merhabalar, yapmanız gereken, Corona Render render setup da settings bölüme gelin, altta fast preview during interactive render seçeneği başındaki tiki kaldırın. Böylelikle, interaktif render esnasında denoise işlemi gerçekleşmez.

İzzet ALŞAN
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Oyun Geliştirme
3D Eğitim
PBR Textures
Free PBR Textures
Free Textures
Mesaj 5 / 5
gozdegumus1616
cevap verdi: izzetalsan

gozdegumus1616
Participant
Participant

Çook teşekkür ederim oldu

0 Beğeni

Çook teşekkür ederim oldu

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report