Topluluk
Topluluk Duyuruları / Genel Tartışmalar
Autodesk Genel Tartışmalar ve Diğer Ürünler Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler konuları keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Konu 6: AdjustLighting – (Aydınlatma Ayarlari)

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Anonymous
277 Görüntüleme, 0 Yanıt

Konu 6: AdjustLighting – (Aydınlatma Ayarlari)

Arkadaşlar,

 

1.JPG

 

Tasarım sürecinizi pazarlama ya da sunuma yönelik geliştirmek üzere çalıştığınız Showcase yazılımında anlık ışık ve gölge ayarı değişikliği yapabilirsiniz. Hayallerinize ve ihtiyacınıza bir adım kala tasarımınızı müşterilerinize ve iş ortaklarınıza sunmadan önce herşeyin mükemmel olmasını istemekle haklı olduğunuzu düşünüyorum. AdjustLighting ile mükemmelliğinize mükemmellik katacaksınız. Showcase ile tanıştıktan sonra ciddi anlamda memnun kalacak ve iş sürecinizin bir bölümüne kalıcı olarak yerleştireceğinize inanıyorum.

 

AdjustLighting butonumuz altında bizlere yardımcı olabilecek 3 buton mevcuttur.

Light:Butona bastıktan sonra mousemizin sol tuşuna basılı tutarak tasarımımız üzerine gelirsek ışık yönünde farklılık sağlamış olursunuz.
Shadow:
Butona bastıktan sonra mousemizin sol tuşuna basılı tutarak tasarımınız üzerine gelirseniz gölge yönünde farklılık sağlamış olursunuz.
Brightness Level:
Dikkat edildildiği üzere Brightness Level bölümünde imlecimizi sağ ve sol yönlerine haraket işlemi gerçekleştirerek değişikliklerinizi sağlayabilirsiniz. Buton üzerindeki küçük resimlerle beslirtildiği üzere sol kısım gece, sağ kısım ise gündüz ışık ayarlamaları sağlayabiliyor.

 

 

1.JPG

 

 

Saygilarimla

Yazar: Burak Kuş

bim3dmanager@gmail.com

 

Etiketler (2)
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report