Topluluk
Topluluk Duyuruları / Genel Tartışmalar
Autodesk Genel Tartışmalar ve Diğer Ürünler Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler konuları keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Endüstrinin Geleceği Neler Vadediyor Etkinliği

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Olcay.Kuk
391 Görüntüleme, 0 Yanıt

Endüstrinin Geleceği Neler Vadediyor Etkinliği

endustrinin-gelecegi-8647.jpg

 

Penta Teknoloji tarafından 28 Eylül Çarşamba günü, Autodesk’in Yeni Ürün Geliştirme Platformu , Autodesk’in Yeni Lisanslama Modeli ve Sektörel Çözüm Paketlerini anlatacağımız bir etkinlik planlandı. 

 

Bu etkinlikteki amaç müşterilerinizin işlerini geliştirmesine katkı sağlayacak Autodesk çözümlerini sunmak ve son kullanıcılarımızı sektörlerinden örneklerle buluşturmaktır.

 

4. endüstriyel devrim olarak adlandırılan ve şu an içinde bulunduğumuz günlerde yaşadığımız bu değişimde iş yapış ve imalat süreçlerindeki dönüşüm önümüzdeki dönem bizleri nasıl etkileyecek? Piyasanın beklentileri neler?  Autodesk olarak biz bu dönemi ürün ve lisanslama alt yapımızdaki gelişimle nasıl karşılıyoruz ve yönlendiriyoruz? Bu ve bir çok soruya cevap aradığımız yarım günlük etkileşimli toplantımız katılımcıların aklında yeni soruların ve bir çok cevabın bir arada ortaya çıkacağı bir platform olacak. Sektörden canlı örnekler ve devlet teşviklerinin bu anlamda nasıl konumlanabileceği ile ilgili bilgilerin de paylaşılacağı etkinlik Penta Teknoloji Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Etkinlik tarihi: 28 Eylül 2016, 08:30 – 12:00

Etkinlik Adresi:  Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi 4. Cad. No:1, 34775  Dudullu OSB/Ümraniye/İstanbul, Türkiye Penta Teknoloji Merkezi-Tesla

 

LCV: autodesk@penta.com.tr

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (1)
  • Haber
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report