Topluluk
Topluluk Duyuruları / Genel Tartışmalar
Autodesk Genel Tartışmalar ve Diğer Ürünler Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler konuları keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Diclehan Bekir - Expert Elite - Tebrikler

2 YANIT 2
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
Olcay.Kuk
1297 Görüntüleme, 2 Yanıt

Diclehan Bekir - Expert Elite - Tebrikler

Herkese Merhaba,

 

Autodesk Türkiye Topluluğu her geçen gün büyüyor ve Expert Elite olarak aramıza yeni değerli isimler katılıyor. Topluluğumuzda aktif olarak faaliyet gösteren ve çözümler sağlanmasında aktif rol oynayan değerli teknik uzmanların ödüllendirildiği Expert Elite programımıza geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımız daha katıldı. Uzman olduğu konularda bilgi birikimlerini tamamen gönüllü olarak paylaşarak faydalı çalışmalara imza attı. Dünya genelinde seçkin ve  değer sağlayan kullanıcılara verilen Expert Elite ünvanını kazanan Diclehan Bekir'i  (@diclehan_bekir_) tebrik ediyorum.

 

OlcayKuk_0-1678876639011.png

 

2017 yılında Mimarlık Fakültesinden mezun olan Diclehan BEKİR, lisans eğitimi sonrasında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Öğrencilik döneminde birçok mimari yarışmaya katılım göstermiştir. Yüksek lisans döneminde yer aldığı ekibin içerisinde farklı ölçekte projeler gerçekleştirmiştir. Öğrencilik döneminde Autodesk yazılımları ile tanışmış, 2020 yılında sektördeki odağını BIM alanına çevirmiştir.

 

2020 yılından bu yana çalıştığım Autodesk Gold Partner CADBİM’de; Revit, Navisworks ve bulut çözümleri odaklı eğitimler vermekte, sunumlar ve etkinlikler gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda sektördeki firmalara Autodesk ekosisteminde yazılım tercihi ve BIM süreçlerine entegrasyon konusunda danışmanlık yapmaktadır. Bunun yanı sıra Türkiye’nin önde gelen üretim firmalarının ürünlerinin, BIM yazılımlarında kullanılacak dijital nesne kütüphanesi ögelerine dönüştürmesi üzerine projelerde yer almıştır.

 

BIM alanında kendini geliştirmeye ve yeni deneyimlere açık biri olarak bu alanda ülkemizde gerçekleştirilen eğitim ve sertifikasyon programlarına katılım göstermektedir. 2023 yılında buildingSMART Türkiye tarafından verilen uluslararası buildingSMART Profesyonel Sertifikasına hak kazanmıştır.

 

Başarılarının devamını diliyoruz.

 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (2)
2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
burak198080
cevap verdi: Olcay.Kuk

Tebrikler. 

Mesaj 3 / 3
CaglarDURAN
cevap verdi: Olcay.Kuk

@diclehan_bekir_ Hayırlı olsun. Tebrikler.


Çağlar DURAN
Mechanical Engineer

Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report