Robot Structural Analysis Forum
Welcome to Autodesk’s Robot Structural Analysis Forums. Share your knowledge, ask questions, and explore popular Robot Structural Analysis topics.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Robot analysis running SLOW!

4 REPLIES 4
Reply
Message 1 of 5
Anonymous
886 Views, 4 Replies

Robot analysis running SLOW!

 Hi all,

 

Robot analysis is taking a lot of time analysing the model. I wonder what is wrong in my model. I am aware that there are a lot of finite elements in my model. However I am just running the Dead load case and it is just stuck at the stage of 'Applying of loads'. Would it be possible to give me some advice on the model?

 

Thanks,

Chinnie

4 REPLIES 4
Message 2 of 5
Rafacascudo
in reply to: Anonymous

I don´t really know where the problem is. Probably on an incorrect load definition .

But it is not on or DL load case .

 

On Load table , if you delete all the loads assigned to all load cases BUT DL , the model will run perfectly and fast.

 

Rafael Medeiros
Did you find this post helpful? Feel free to Like this post.
Did your question get successfully answered? Then click on the ACCEPT SOLUTION button.

EESignature

Message 3 of 5
Rafal.Gaweda
in reply to: Rafacascudo

Message 4 of 5
Anonymous
in reply to: Rafal.Gaweda

I deleted the Linear 2p(3D) Loads and it works just fine. Thanks Rafal and Rafacascudo

 

 

Message 5 of 5
Rafal.Gaweda
in reply to: Anonymous

 

No, you can use "Linear loads on Edges" defining first lines or polylines to be loaded

 

 

It works, but as you can see  - sometimes slow.



Rafal Gaweda

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums  

Technology Administrators


Autodesk Design & Make Report