Duyurular
Attention for Customers without Multi-Factor Authentication or Single Sign-On - OTP Verification rolls out April 2025. Read all about it here.

the floor continues to show under the kitchen cabinets / mutfak dolaplarının altından döşeme gözüküyor

yusuf.uzunDCYYM
Explorer

the floor continues to show under the kitchen cabinets / mutfak dolaplarının altından döşeme gözüküyor

yusuf.uzunDCYYM
Explorer
Explorer

Ekran görüntüsü 2024-03-27 170502.png

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
711 Görüntüleme
4 Yanıt
Respuestas (4)

eCy
Collaborator
Collaborator

Merhabalar,

Tahminde bulunabiliriz.. Merdiven plan çiziminden planı kestiğiniz düzlem biraz aşağı seviyelerde gibi anlıyorum 80-90cm civarlarında, yanılıyor muyum? Tezgah seviyenizin üstünde View Range ayarlarınızdan Cut Plane seviyesini ayarlarsanız işinize yarar diye düşünmekteyim..

Enes Cemil YAĞCI // Mimar
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni

yusuf.uzunDCYYM
Explorer
Explorer

Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim cut plane kısmına baktım fakat görseldeki gibi 120 den kesildiği gözüküyor. Muhtemelen kullandığım familyden kaynaklanıyor.

Ekran görüntüsü 2024-03-29 215933.png

0 Beğeni

borakin1
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Selamlar @yusuf.uzunDCYYM ;

Tahmine bende katılayım öyleyse 😊

1. Family görünüş ayarlarında wireframe çekilmiş olabilir.
  2. Family içerisinde model 3d olabilir ve bu gorusleri değiştirilmiş olabilir.
  3. Family içerisine masking region veya filled region çizerek bu sorun giderilebilir
  4. Family seçilerek sağtuş → overrides gprahics in view kısmından transparent olarak ayarlanmış olabilir.

Bunlardan biri çözüm veya sorunun sebebi olabilir mi?

EESignature

Bora AKIN
Mimar
Twitter | LinkedIn

Verilen cevap sizin için çözüm mü? Eğer çözüm ise  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  veya BEĞEN Kudos.jpg butonu ile ödüllendire bilirsiniz.

yusuf.uzunDCYYM
Explorer
Explorer

Famil içinde masking region yaptım işimi şu an için görüyor , çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.