Revit & Construction Cloud - Tüm Ürünler - Türkçe
Tüm Revit ve Construction Cloud ürünleri forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Revit ve Construction Cloud ürünleri konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Revit Uzmanlarına Sorun - Çevrimiçi Soru & Cevap Etkinliği - 29 Mayıs

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Olcay.Kuk
771 Görüntüleme, 0 Yanıt

Revit Uzmanlarına Sorun - Çevrimiçi Soru & Cevap Etkinliği - 29 Mayıs

Revit ATE-29Mayis.png

 

Autodesk Türkiye Topluluğu olarak organize ettiğimiz Revit Uzmanlarına Sorun Çevrimiçi Soru-Cevap Etkinliği 29 Mayıs Çarşamba 12:00 - 20:00 saatleri arasında Revit forumlarımızda gerçekleşiyor. 

 

Revit ile ilgili tüm sorularınızı 20 Aralık günü 12:00 - 20:00 saatleri arasında Revit forumlarımızda "SORU SOR" oluşturarak Autodesk Expert Elite ünvanına sahip Bora Akın, Ceyhun Hürcan, Diclehan Bekir, Enes Cemil Yağcı ve İdris Bahadur'a  sorabilir ve anında çözümler alabilirsiniz. Dilediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Hızlı ve çözüm odaklı yanıtlar alarak Revit deneyiminizi geliştirme fırsatına sahip olabilirsiniz.

 

Soru-Cevap Etkinliği Neler Sağlar?

- Revit ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

- Tüm sorularınıza 12:00 - 20:00 saatleri arasında çözüm alabilirsiniz.

- Yaşadığınız teknik problemlerinizi paylaşabilir ve çözümlere ulaşabilirsiniz.

- Çözümleri inceleyerek Revit deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

- Uzmanlar ile anlık iletişim halinde olarak öneriler ve tavsiyeler alabilirsiniz.

 

UZMANLAR:

 

OlcayKuk_0-1713797354022.jpeg

İDRİS BAHADUR

Autodesk Expert Elite

BIM Danışmanı

 

Tasarım teknolojisi meraklısı, yüksek mimar. Mimari tasarımcı, danışman ve eğitmen olarak BIM yöntemi ve araçlarıyla uluslararası yapı sektörü firmaları ile işbirliği yapmaktadır. 2014-2020 yılları arasında BIM metodu ile üretilen, 20'den fazla, uluslararası ve büyük ölçekli karma kullanım, konut, ofis, alışveriş merkezi, tema park, devlet binası, otel, ibadet, askeri ve müze tipindeki yapıların mimari proje tasarımında, tasarımcı ve koordinatör olarak Dome+Partners bünyesinde çalıştı. Ayrıca 2012-2014 yılları arasında Emay İnşaat bünyesinde, konut ve otel projelerinin planlama, inşaat, kontrol ve teslim aşamalarında çeşitli pozisyonlarda şantiyelerde çalıştı. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde BIM uygulama planının BIM yazılımı kullanılabilirliğine etkileri üzerine yüksek lisans tezi yazdı. Halen, Otomatik Kesit adında bir podcast programı yürütmekte ve BuildingSMART Türkiye Yürütme Kurulu'na katkıda bulunmaktadır.

 

OlcayKuk_2-1713797354091.jpeg

DİCLEHAN BEKİR

Autodesk Expert Elite

Y.Mimar

 

2017 yılında Mimarlık Fakültesinden mezun olan Diclehan BEKİR, lisans eğitimi sonrasında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Öğrencilik döneminde birçok mimari yarışmaya katılım göstermiştir. Yüksek lisans döneminde yer aldığı ekibin içerisinde farklı ölçekte projeler gerçekleştirmiştir. Öğrencilik döneminde Autodesk yazılımları ile tanışmış, 2020 yılında sektördeki odağını BIM alanına çevirmiştir.

 

Autodesk Gold Partner CADBİM’de; Revit, Navisworks ve bulut çözümleri odaklı eğitimler vermiştir, sunumlar ve etkinlikler gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda sektördeki firmalara Autodesk ekosisteminde yazılım tercihi ve BIM süreçlerine entegrasyon konusunda danışmanlık yapmaktadır. Bunun yanı sıra Türkiye’nin önde gelen üretim firmalarının ürünlerinin, BIM yazılımlarında kullanılacak dijital nesne kütüphanesi ögelerine dönüştürmesi üzerine projelerde yer almıştır.

 

BIM alanında kendini geliştirmeye ve yeni deneyimlere açık biri olarak bu alanda ülkemizde gerçekleştirilen eğitim ve sertifikasyon programlarına katılım göstermektedir. 2023 yılında buildingSMART Türkiye tarafından verilen uluslararası buildingSMART Profesyonel Sertifikasına hak kazanmıştır.

 

OlcayKuk_3-1713797354102.jpeg

BORA AKIN

Autodesk Expert Elite

Mimar, Bursa Büyükşehir Belediyesi

 

Tasarımcı kimliğini, yazılım ile harmanlayarak günümüz teknolojisinde yaratıcılığın sınırlarını zorlayan programları; Proje üretimi, modelleme, sunum teknikleri ile ilgili farklı konularda deneyimlemeyi sever. Bilgisayar destekli tasarım programları konusunda sürekli olarak kendini geliştirmekte, eğitmen ve danışman olarak tecrübesini paylaşmaktadır. Bursa’da BANDE Mimarlık adındaki ofisinde Autodesk Revit Kullanarak ruhsat ve tatbikat(uygulama) projeleri çizdi.2017 yılında; Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmaya başladı. Farklı disiplinlerle çalışma ve Bilgisayar destekli tasarım programlarını bu alanlarda kullanabilmek ve kendini geliştirmek adına yurt dışı ve yurt içi eğitimlere katıldı. BIM uzmanlık eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesinde aldı.  

 

 

OlcayKuk_4-1713797354087.jpeg

CEYHUN HÜRCAN

Autodesk Expert Elite

MEP BIM Manager

 

2007 AİBÜ mezunudur.2007-2009 Yılları arasında seçkin ofislerin kadrosunda görev almıştır. Bu Süreçte yurt içi ve yurt dışı Birçok Üniversite Hastane ve Konut gibi projelerde görev almıştır. Sürekli olarak Autodesk ailesinde yenilikleri takip ederek kendini oldukça geliştirmiş, gerekli olan tüm sertifikasyonları alarak, 2009 yılından sonra Akademik Eğitim kurumlarıyla beraber mimarlık, mühendislik ve inşaat sektöründe eğitim ve danışmanlık gibi hizmetler vermiştir. BIM ve Revit Konularında kendisini oldukça geliştirmiştir.2014 yılı içerisinde Kendi Eğitim ve Danışmanlık firmasını kurmaya karar vermiştir. 2015 yılında Dünya genelinde çok az olan Autodesk Expert Elite Ünvanı almıştır. Birçok Üniversite ve Sempozyumlarda BIM hakkında konuşmacı olmuş ve Halen kendi adıyla bilinen Proje-Eğitim ve Danışmanlık firmasında BIM ve Revit Noktasında sahibi ve çözüm ortağı olarak aktif görev almaktadır.

 

 

OlcayKuk_5-1713797354094.jpeg

ENES CEMİL YAĞCI

Autodesk Expert Elite

Kurucu Mimar / BIM Yöneticisi (ECY Mimarlık & BIM Hizmetleri)

 

Mimarlığın teknolojik tarafında kalmaya ilgi göstermiştir. 2013 yılından bugüne kadar çeşitli inşaat ve mimarlık şirketlerinde çalıştı. Uzun yıllar Adana merkezli ESC Mühendislik şirketinde BIM Yöneticisi/Kıdemli Mimar pozisyonunda görev aldıktan sonra şu an kendi firması ECY Mimarlık ve BIM Hizmetleri olarak proje tasarım ve BIM danışmanlık hizmetlerini sürdürmektedir.


BIM metodlarıyla dökumantasyon ve süreç yönetimini üstlendiği multidisipliner projeler arasında Hollanda ağırlıklı olmak üzere 10’dan fazla ülkede havaalanları, endüstriyel yapılar, hastaneler, zincir alisveris merkezleri, veri merkezleri, yüksek katlı yapılar, devlet binası, askeri, tema park, toplu konut, sokak rehabilitasyon, karma kullanım, tarihi yapılar yer almaktadır. BIM kullanım alanlarının neredeyse tamamında ve her LOD seviyesinde tecrübesi olup Dynamo ile bilgisayımsal tasarım ve Generative Design araçlarına da eğilim göstermektedir. Halen sosyal medya sayfasında yapay zeka, metaverse, NFT ile mimari kesişiminde üretimlerini paylaşmaktadır. BIM4TURKEY derneği Adana temsilcisi olarak görev alıyor. Aynı zamanda Autodesk Expert Elite ünvanına sahiptir.

 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (1)
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report