Revit & Construction Cloud - Tüm Ürünler - Türkçe
Tüm Revit ve Construction Cloud ürünleri forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Revit ve Construction Cloud ürünleri konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Revit'te tefriş

3 YANIT 3
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 4
hilmilafci99
1325 Görüntüleme, 3 Yanıt

Revit'te tefriş

Merhabalar, öğrenciyim ve okuldaki projelerimi sadece revit kullanarak yapmayı düşünüyorum. Yani plandan itibaren herşeyi revit üzerinden tamamlayacağım. Benim takıldığım yer ise tefriş. Revit üzerinde tefriş koyarken aynı zamanda 3d olduğu için bilgisayar çok kasıyor, Autocad kadar hızlı olmuyor. Tefrişleri autocadden 2d olarak import etmek yerine revit üzerinde sadece planda gözükecek şekilde 2d tefriş koyma imkanım var mı? Teşekkürler...

Etiketler (4)
3 YANIT 3
Mesaj 2 / 4
ulas.deniz
cevap verdi: hilmilafci99

Var. Revit 'te 2 boyutlu tefrişler de var. bu normal bir revit familyasına sadece 2 d çizgiler ile çizilmiş elemanlardır. piyasada da var. siz de yapabilirsiniz. bir tane örnek üzerinden import cad diyerek revit familyasına tefriş çağırabilirsiniz. çizgilerle çizip guurup yaparak da yapabilirsiniz. inplace family olarak da yapabilirsiniz.
Ulas Deniz
BIM Consutant
Turkey Izmir.
Mesaj 3 / 4
ulasdeniz
cevap verdi: hilmilafci99

Piyasada 2d tefriş çok var. onları kullanın ya da kendiniz de benzerlerine bakarak yapabilirsiniz. familya ortamında import ederek autocad tefrişlerini de kullanabilirsiniz. revit 2d furniture olarak araştırın. bulursunuz. bir de lavabo kolozet gibi şeyler zaten kütüphanede var 2d olarak. 


Ulaş Deniz


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

Mesaj 4 / 4
hilmilafci99
cevap verdi: hilmilafci99

Teşekkürler yanıtlarınız için sorunumu çözdüm 

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report