Revit & Construction Cloud - Tüm Ürünler - Türkçe
Tüm Revit ve Construction Cloud ürünleri forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Revit ve Construction Cloud ürünleri konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Menfez family

4 YANIT 4
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 5
Anonymous
828 Görüntüleme, 4 Yanıt

Menfez family

11.jpg

Oluşturduğum menfez de guselere parametrik bir değer veriyorum fakat sayıyı değiştirdiğimde ebad değişmiyor. Neden kaynaklanabilir aceba. Teşekkürler, kolay gelsin.

4 YANIT 4
Mesaj 2 / 5
Ugur_Buyukbas
cevap verdi: Anonymous

Merhaba, parametreleri objelerle ilişkilendirme de eksik kalmış taraflar olabilir.Buradan bakıp anlamak biraz güç, o yüzden menfezi buraya yüklerseniz kontrol edip tekrar size gönderebilirim.

Mesaj 3 / 5
Anonymous
cevap verdi: Ugur_Buyukbas

Menfez.rfa yı ekte gönderiyorum guse edatlarında ve birde vaktiniz varsa B, H parametrelerini de değiştirip kontrol ederseniz çok sevinirim bazen onlarda da sorun çıkıyor. Teşekkürler.


Mesaj 4 / 5
Ugur_Buyukbas
cevap verdi: Anonymous

Recep merhaba, menfez family'nin tüm parametrelerini çalışır hale getirdim ve kontrol ettim.Sen de bir kontrol edersin istersen, iyi çalışmalar...

Mesaj 5 / 5
Anonymous
cevap verdi: Ugur_Buyukbas

İlginiz için çok teşekkürler, elinize sağlık çok güzel olmuş. Guseleri ref. plane atıp Create, Extrusion komutu ile oluşturmuştum fakat parametrik değer değişmedi siz farklı bir yöntem mi denediniz başka bir işte de lazım olur diye soruyorum.  

Guse ve diğer ebatlar değişti fakat foto 1 de üst kısımdaki parapetler modelin içinde kaldı ebatlarla birlikde değişmesi için onlara da bir parametrik değer mi atamam gerekiyor.

Birde foto 2 de .rvt sayfasına atınca Level 1 den 350 cm aşagıda ayarlamama rağmen aşagıda görünüyor, nedeni ne olabilir. Biraz fazla sordum galiba kusura bakmayın. Kolay gelsin.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report