Inventor – Türkçe
Autodesk Inventor Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Inventor konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Şablonlar

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
109 Görüntüleme, 1 Yanıt

Şablonlar

Anladığım kadarıyla Inventor ve meta verilerinden tam olarak yararlanmak için uygun şablonu (özellikle de metrik / ingilizce) seçilmesi gerekiyor. Bu doğru mu? Ayrıca  .idw yerine yanlış bir şablon seçilirse hızlı bir düzeltme var mı? yoksa baştan başlamak zorunda mıyız? Son olarak, eğer bir .dwg şablonunu seçersek, onu tamamen işlevsel bir şekilde .idw'ye dönüştürmenin yolu var mı? Teşekkür ederim.

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Gokhan_Kaya
cevap verdi: Anonymous

Merhaba @Anonymous 

Autodesk Inventor veya herhangi bir cad yazılımında şablonlar bizim resim stillerimizi belirler ve bizim standartlarımızı yansıtır kullanılan şablonlar sadece ölcüler değil aynı zaman da resim alma stillerimizi belirler örnegin ingiliz sistemini seçersek resimlerimizi sadece inç sisteminde değil aynı zamanda bir cok işlevini değişir örneğin ingiliz sistemi üçüncü açı sistemini kullanırken metrik sistem birinci açı sistemini kullanır bu görünüşlere bakış açılarını değişir. Metrik sistemde biz sağdan bakıp sol tarafa görüntüyü yansıtırken ingiliz sistemi soldan bakıp görüntüyü sola yansıtır. bunun gibi değişikler yüzünden kullanılan sablonlar ve sistemler önemlidir

 

Autodesk İnventor de idw dwg şablonlar arası geçişler cok basittir. herhangi bir dwg şablonu açıp save as komutu ile idw formatında hiç bir kayıp yapmadan aynı stilde kayıt edebilirsiniz veya tam terside mümkündür

 

 

 

GK

 


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn



MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report