Inventor – Türkçe
Autodesk Inventor Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Inventor konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Inventore başka uygulamadan tasarım tablosu nasıl aktarılabilir?

3 YANIT 3
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 4
ezgindalk_l_c
536 Görüntüleme, 3 Yanıt

Inventore başka uygulamadan tasarım tablosu nasıl aktarılabilir?

Inventore başka uygulamadan tasarım tablosu nasıl aktarılabilir? SolidWorks uygulaması üzerinde hazırladım tasarım tablolarını inventore aktarabilmemin bir yolu var mı?

3 YANIT 3
Mesaj 2 / 4

Merhaba, 
Eğer design table i xls formatınca çıktı alırsanız bunu fx parameter table dan parça içerisine link ekleyerek aktarabilirsiniz. Ancak inventorde solidworks'teki gibi tasarım tablosu ile konfigürasyon mantığı çalışmak istiyorsanız ipart olarak yapabilirsiniz. Her iki durumda da parçayı tekrar modellemeniz gerekecektir. 
Kolay gelsin 

Mesaj 3 / 4
ulasdeniz
cevap verdi: ezgindalk_l_c

Modeli Inventor içinde parametrik olarak yaparsınız. iparta çevirirsiniz ya da iassembly'e. sonra oluşacak tabloya sağ tıklayarak edit table with excel komutu ile tabloyu excel'de düzenleyebilirsiniz. yani solidworksten alacağınız değerleri burada tabloya yapıştırabilirsiniz.  bunun için sadece excel düzenlemesi yapmanız yeterli olur. 


Ulaş Deniz


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

Mesaj 4 / 4
Gokhan_Kaya
cevap verdi: ezgindalk_l_c

Merhaba 

Solidworks te yapmış oldugunuz konfigurasyon mantıgı Inventor de ipart ve iassemble ile yapabilirsiniz. öncelikle burada konfigurasyon yapabilmeniz için modelinizin parametrelerinin olması gerekecektir yani konfigurasyonlara göre parametere değişimlerini ayarlayabilirsiniz bunu yaptığınızda gereklidir Öncelikle Inventor de iPart ve İassemble yapmanın mantıgını araştırınız ve size uygun olan yapıyı oluşturduktan sonra excel listesini Inventor içine alabilirsiniz 

 

 


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn



MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report