Duyurular
Planlı bakım nedeniyle, Autodesk Community 17 Ekim saat 08:00'den itibaren yaklaşık 1 saat boyunca erişime kapalı olacaktır. Bu süre zarfında gösterdiğiniz sabrınız için teşekkür ederiz.
Inventor – Türkçe
Autodesk Inventor Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Inventor konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Bölüm görünümünde delikler görünmüyor.

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
312 Görüntüleme, 1 Yanıt

Bölüm görünümünde delikler görünmüyor.

İnventorde oldukça yeniyim, bu yüzden çözülmesi nispeten basit bir şey olabilir. Parçanın görünümündeki bir parçaya, parçaya tıklayarak ve parçayı düzenleyerek bazı delikler ekledim. IPT ve idw. dosyalarında görünüyorlar.  Ancak kesit görünümü oluşturduğumda deliklerin derinliğini daha net gösterebiliyorum, kayboluyorlar veya uzunluklarının sadece küçük bir kısmını gösteriyorlar. Neden bu ve nasıl düzeltebilirim? Eski inventor sürümünde (2009) çalışıyorum ve sahibi olduğum kısmı maalesef gönderemiyorum. Teşekkür ederim.

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Gokhan_Kaya
cevap verdi: Anonymous

Merhaba @Anonymous 

Teknik resiminizde veya part dosyanızda herhangi bir hata yok sadece kesit cizgisi delikler üzerinden gecmedigi için delikler ile ilgili detayı gösteremez tek yapmanız kesiti alırken kesit cizginizi delik eksenlerinden gecirin probleminiz cözülecektir

veya su an ki drawinde bulunan ana görüntü üzerinde sag tuş yapıp rotate komutunu tıklayıp resminizi 55 derece döndürürseniz kesit cizgisi deliklere denk geldiginden detay görünür

 

 

 

Not: Drawing görüntünüzde 3. Acı yöntemini kullanıyorsunuz (Amerikan Yöntemidir ANSI)

 


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn



MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report