Inventor 2022 Content Center'da olmayan ürünleri Ekleme Hk.

yusufyky
Enthusiast Enthusiast
446 Görüntüleme
1 Yanıt
Mesaj 1 / 2

yusufyky
Enthusiast
Enthusiast

Merhaba,

Inventor 2022 sürümünde Content Center'dan örnek olarak DIN 912 standardında M8 civata almak istiyorum. Burada bulunan listede en son 80 mm mevcut. Bana 110 mm uzunluğunda gerekmektedir. Bu konuda civatayı Content Center'a ekleme şansımız var mıdır ? Yoksa sıfırdan civata çizip manuel olarak kendimiz mi kütüphaneye ekleme yapacağız?

Mesela hole komutunda olmayan delik ölçülerini Design Data klasöründe excel dosyası üzerinden ekleme yaparak programa tanıtma yapabiliyoruz. Bunun gibi birşey mümkün müdür? Ya da siz böyle bir durumla karşılaştığınızda nasıl çözüm buluyorsunuz?

Teşekkürler Saygılar,

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
447 Görüntüleme
1 Yanıt
Reply (1)
Mesaj 2 / 2

serhat_akpinaar
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba,

Mevcuttaki inventor'e ait standartlarda ekleme/çıkarma yapılamıyor.Ben özelleştireceğim standarttaki dosyayı kopyalayarak değişiklikler yapıyorum.

Örneğin Dın 912 nolu standartı kopyalarayak yeni oluşturuyorum ve istediğim özellikleri ekliyorum. Tamamıyla DIN 912 yerine bu yeni oluşturduğunuza kullanabilirsiniz yada sadece spesifik olaranları bu gruba ekleyebilirsiniz.

Zaten dosyayı kopyaladığınızda içindeki tüm özellikler ile geliyor sadece tablo üzerinden ölçü değişikliği yaparak devam edebilirsiniz.

Serhat Akpınar
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.

EESignature

0 Beğeni