Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Tetrahedral boşluk çerçevesi için döner mafsallar

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
389 Görüntüleme, 1 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

Herkese selam, 

70 ve 110 derecede bükülmüş eşit uzunlukta parçalardan oluşan bir boşluk çerçevesi için derleme yönergeleri oluşturmak için çalışıyorum:

sfoctet.jpg

Gördüğünüz gibi, as-montaj düzeneği, düzgün bir şekilde bir araya getirilmesi gereken çelik saclara yapışmış az miktarda bir esnekliğe sahip sekmelerin üst üste binen bir örgüsünü içeriyor:

sfoverlap.jpg

Tahmin edebileceğiniz gibi, bu tam montajı 3x 70 bükülmüş parçalarla kurmaya çalıştığımda (bir tetrahedronun tepe noktasını oluşturmak için), eklemler tam olarak hizalanmıyor:

Screen Shot 2019-11-29 at 07.20.40 PM.png

Benim sorunum, tüm bağlantıları bir dönme konumuna getirdiğimde, montaj. kendini tersine çeviriyor:

Screen Shot 2019-11-29 at 07.25.19 PM.png

Bu montajın nasıl yapıldığına dair bir fikriniz var mı?

Referans için ekli 70 derece parçası.

0 Beğeni

Herkese selam, 

70 ve 110 derecede bükülmüş eşit uzunlukta parçalardan oluşan bir boşluk çerçevesi için derleme yönergeleri oluşturmak için çalışıyorum:

sfoctet.jpg

Gördüğünüz gibi, as-montaj düzeneği, düzgün bir şekilde bir araya getirilmesi gereken çelik saclara yapışmış az miktarda bir esnekliğe sahip sekmelerin üst üste binen bir örgüsünü içeriyor:

sfoverlap.jpg

Tahmin edebileceğiniz gibi, bu tam montajı 3x 70 bükülmüş parçalarla kurmaya çalıştığımda (bir tetrahedronun tepe noktasını oluşturmak için), eklemler tam olarak hizalanmıyor:

Screen Shot 2019-11-29 at 07.20.40 PM.png

Benim sorunum, tüm bağlantıları bir dönme konumuna getirdiğimde, montaj. kendini tersine çeviriyor:

Screen Shot 2019-11-29 at 07.25.19 PM.png

Bu montajın nasıl yapıldığına dair bir fikriniz var mı?

Referans için ekli 70 derece parçası.

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
a.ozkan06
cevap verdi: Anonymous

a.ozkan06
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Bu sorunun meydana geldiğini fark ettim çünkü dihedral açı tam olarak 70 derece değil, yaklaşık 70.5288

Bu sorunun meydana geldiğini fark ettim çünkü dihedral açı tam olarak 70 derece değil, yaklaşık 70.5288

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report