Warning: Modeling Error: Rail(s) cannot be tangent to profiles! bu hatayı alıyorum. Nedenini bulamadım modeli ekledim.
Çözüldü! Çözüme gidin.
Warning: Modeling Error: Rail(s) cannot be tangent to profiles! bu hatayı alıyorum. Nedenini bulamadım modeli ekledim.
Çözüldü! Çözüme gidin.
Frkngnl tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Gokhan_Kaya tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba @Anonymous
Resimde birsıkınyo yok sayılır sadece rail secerken Chain secenegini kaldırıp railleri secerseniz yanlışlıkla yol secerken gereksiz yolların secimini yapmasın resimin loft yapılmış hali ektedir
Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn
MSI WS 60 i7 Quadro M2000M
Merhaba @Anonymous
Resimde birsıkınyo yok sayılır sadece rail secerken Chain secenegini kaldırıp railleri secerseniz yanlışlıkla yol secerken gereksiz yolların secimini yapmasın resimin loft yapılmış hali ektedir
Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn
MSI WS 60 i7 Quadro M2000M
Merhaba Upload ettiğiniz dosyayı indirdim.
Sorun şundan kaynaklanıyor, rail olarak çizdiğiniz çizgiler kesinlikle profilinize tanjant olmalı.
Çiziminizde burada işaretlediğim nokta tanjant değildi, hatanın sebebi burası.
O noktayı düzelttikten sonra ise istediğiniz şekilde loft komutunu kullanabildim.
Loft komutu kullanılmış olan .f3d dosyasını buradan indirebilirsiniz.
Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.
Merhaba Upload ettiğiniz dosyayı indirdim.
Sorun şundan kaynaklanıyor, rail olarak çizdiğiniz çizgiler kesinlikle profilinize tanjant olmalı.
Çiziminizde burada işaretlediğim nokta tanjant değildi, hatanın sebebi burası.
O noktayı düzelttikten sonra ise istediğiniz şekilde loft komutunu kullanabildim.
Loft komutu kullanılmış olan .f3d dosyasını buradan indirebilirsiniz.
Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.