Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

kutu formatı nasıl korunur?

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
465 Görüntüleme, 1 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

Sculpt aracıyla "Box Display" modunda kare ve üçgen tabanlı bir model yarattım. finish formuna bastığımda, model hemen yuvarlak şekilli bir modelde dönüşüyor. "Box Display" modelini korumak istiyorum, böylece daha sonra daha fazla ayrıntı eklemek için onu katı bir nesne olarak kaydedebilirim.

Bunu nasıl yaparım?

image.png

0 Beğeni

Sculpt aracıyla "Box Display" modunda kare ve üçgen tabanlı bir model yarattım. finish formuna bastığımda, model hemen yuvarlak şekilli bir modelde dönüşüyor. "Box Display" modelini korumak istiyorum, böylece daha sonra daha fazla ayrıntı eklemek için onu katı bir nesne olarak kaydedebilirim.

Bunu nasıl yaparım?

image.png

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
a.ozkan06
cevap verdi: Anonymous

a.ozkan06
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

"Modify->Crease all edges." dene istersen. Yapmadan önce çalışmanı kaydeder misin bir çıkmasın.

Bunu yalnızca bu modelle (veya modelin bir kısmıyla) tamamen tamamladığınızda ve herhangi bir düzenleme yapmanız gerekmediğinde yapın. Düzenleme yapmanız gerekiyorsa, bunu yapmadan önce tüm kıvrımları giderin.

Fusion 360 hata verebilir veya katı bir gövdeye dönüşmeyebilir.

Bu olursa, lütfen geri dönün.

0 Beğeni

"Modify->Crease all edges." dene istersen. Yapmadan önce çalışmanı kaydeder misin bir çıkmasın.

Bunu yalnızca bu modelle (veya modelin bir kısmıyla) tamamen tamamladığınızda ve herhangi bir düzenleme yapmanız gerekmediğinde yapın. Düzenleme yapmanız gerekiyorsa, bunu yapmadan önce tüm kıvrımları giderin.

Fusion 360 hata verebilir veya katı bir gövdeye dönüşmeyebilir.

Bu olursa, lütfen geri dönün.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report