Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Fusionda local mesh nasıl düzenlenir

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
numantarakcı
191 Görüntüleme, 1 Yanıt

Fusionda local mesh nasıl düzenlenir

Resimdeki yeşil noktalar, daha yakın olan iki plakadan birinin ayrıntılı bir meshe ayarladığımı göstergesi. Şuan ise Fusion bodyi tekrar seçme izni vermiyor... Eğer yerel local mesh  kontrol seçip ardından Gövde Seçimi kutusunu seçersem, daha yakın olan plakayı seçemiyorum. Bu nedenle, o yerel meshi nasıl düzenleyeceğimi veya yerel ağı varsayılan meshe nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum. Fikirleriniz var mı? Teşekkür ederim!

numantarakc_0-1685456931724.pngnumantarakc_1-1685456946635.png

 

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2

Merhaba @numantarakcı 

 

Sorunuzdan anladığım kadarıyla, ön taraftaki plakayı bütün body olarak "local mesh control" komutu ile özel mesh çözünürlüğüne ayarladınız. Şimdi ise o body'yi tekrar "local mesh control" yapmak için komut içerisinden seçemiyorsunuz. 

 

Bunun yaşanmasının sebebi, o body'ye zaten atanan ayar var. Eğer değeri değiştirmek veya varsayılana geri getirmek istiyorsanız aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi silebilirsiniz veya "edit" yapabilirsiniz. 

 

BODY seçip "local mesh control" yaptıktan sonra, o body üzerinde tekrar mesh kontrolü yapmak isterseniz sadece yüzeyleri ve kenar çizgileri seçebilirsiniz. Çünkü o body'yi zaten bir değere ayarladınız.

 

Ekran13.jpg

 

 

İyi çalışmalar,

BT

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report