Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Fusionda bazı komutlar eskisi gibi çalışmıyor?

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
483 Görüntüleme, 1 Yanıt

Fusionda bazı komutlar eskisi gibi çalışmıyor?

Fusionda bazı komutlar eskisi gibi çalışmıyor. Move komutu kullandığımda body ile beraber bazı yüzeyler taşınmıyor. yeni bir sketct açığımda veya düzenlemek istediğimde otomatik  olarak sket alanına yönlenmiyor kendim ayarlamam gerekiyor. Fusionda çok tecrübeli değilim ama önceden böyle değildi bir ayarlarını mı değiştirdim desem daha yeni kurdum fusionu. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Frkngnl
cevap verdi: Anonymous

Merhabalar, son zamanlarda Fusion 360'a çok önemli güncellemeler geldi. Bazı komutlarda problem yaşamanız bundan dolayı olabilir, ancak saydınız move etme ya da sketch açma gibi komutlar hâla eskisi gibi çalışmakta. Daha önce ayarları değiştirdiyseniz Autodesk bu ayar değişikliklerini hesabınıza tanımladığı için, daha sonra Fusion 360'ı yeniden kursanız bile bu ayarları yüklüyor. 

İsterseniz, sağ üst taraftaki isminize tıklayarak Preferences menüsünü açabilir, sol alt taraftaki "Restore Defaults" seçeneğine tıklayarak ayarları sıfırlayabilirsiniz. Sorununuzu çözecektir. Eğer çözmezse şunu yapmanızı önerebilirim.

Move komutunu kullanırken o an ekrandaki parçayı seçip move komutunu açmak yerine, sol taraftaki unsur ağacından parçayı seçtikten sonra move komutunu açma yolunu deneyebilirsiniz. Bu sayede tüm yüzeyler taşınacaktır. Ya da Sketch Palette'ten 3D Sketch seçeneğini aktif hale getirdiyseniz bi yüzeye sketch açtığınızda dik bakış atmayabilir, Sketch Palette'ten 3D Sketch özelliğini kapatıp tekrar deneyebilirsiniz.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report