Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Fusion360 Topoloji Optimizasyonu Tasarım Çalışmasına Aktarma

5 YANIT 5
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 6
dtemel17
1136 Görüntüleme, 5 Yanıt

Fusion360 Topoloji Optimizasyonu Tasarım Çalışmasına Aktarma

Merhaba. Topoloji optimizasyonu çalıştığım parça üzerinde başarıyla tamamlandı. İlk halini optimize etmek için oluşan sonucu tasarım çalışmasına aktardığımda hedef gövdenin sadece bir kısmını aktarıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler 

5 YANIT 5
Mesaj 2 / 6
Gokhan_Kaya
cevap verdi: dtemel17

Merhaba @dtemel17 

Modelinizi paylaşabilirmisiniz veya yaptıgınız işlemleri video kayıt edip onu paylaşabilirmisiniz 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Mesaj 3 / 6
dtemel17

Merhaba topoloji optimizasyonu gerçekleşen modeli ve tasarım alanına yüklerken yaşadığım problemin video kaydını gönderiyorum.

Mesaj 4 / 6
BazarTuvakov

Merhaba @dtemel17 

Modeli incelediğimde modelleme hatası ile karşılaştım. Analiz sonucunun da eksik olma sebebi bu diye düşünüyorum. Ekteki videoda kesit alarak gösterdiğim gibi, orta kısımdaki hacim ile yan kısımlar sadece ince bir çizgi ile birleşiyor. Bu fiziksel olarak olamayacağı için analiz de hatalı sonuç veriyor. Videoda hatayı düzeltme yolunu gösterdim ve yeni analiz sonucunda daha mantıklı mesh elde ettim. Ekte düzeltilmiş dosyayı bulabilirsiniz.

İyi çalışmalar,

BT

Ekran görüntüsü 2024-07-11 202900.jpg

Ekran görüntüsü 2024-07-11 202827.jpg

Mesaj 5 / 6
Olcay.Kuk
cevap verdi: BazarTuvakov

Merhaba @dtemel17 

@BazarTuvakov  tarafından sunulan son önerinin yararlı olup olmadığını öğrenmek istiyoruz. Lütfen durumunuz hakkında bilgi verir misiniz?

Eğer çözüm önerisi faydalı olduysa, lütfen doğru yanıtı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak işaretleyiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 6 / 6
dtemel17
cevap verdi: BazarTuvakov

Çözümünüz hatamı görmeme ve ilerlememe destek oldu çok teşekkür ederim minnettarım.

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report