bu uygulamayı yeni kurdum ve oturum aç tuşuna bastığım zaman beni bir tarayıcıya yönlendirmiyor bundan dolayı giriş yapamıyorum
@mehmetemincekilmez256, konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "oturum aça tıklıyorum tarayıcı açmıyor"
Merhaba @mehmetemincekilmez256
Sorununuzla ilgili @Oguzhan_Sezer tarafından bir çözüm önerisi sunuldu. Eğer çözüm işe yaradıysa, lütfen "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak yanıtlayınız. Sorununuz devam ediyorsa, lütfen güncel durumunuzu paylaşınız.
Ben denedim hepsini hiç biri çözmedi sorunumu zaten yalan yanlış antılmış giriyorum sizin söylediğiniz dosya ortada yok söylediğiniz internet ayarları desen olmuyor hiçbiri olmuyor
Merhabalar,
Windows'tan Fusion'u kaldırdıktan sonra yeni bir oturum oluşturup oraya Fusion kurmayı dener misiniz, Oğuzhan Sezer'in önerdiği yöntemler olmadıysa, bu yöntemi denemenizi rica ederim. Çalışırsa, kurulu windowstan kaynaklı bir problem olduğunu varsayabiliriz, format atmayı deneyebilirsiniz.
Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.
Merhaba @eray_onal
Sorununuzla ilgili @Frkngnl tarafından bir çözüm önerisi sunuldu. Eğer çözüm işe yaradıysa, lütfen "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak yanıtlayınız. Sorununuz devam ediyorsa, lütfen güncel durumunuzu paylaşınız.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.