Bunu daha önce yardımla yaptım ancak bilmediğim bazı nedenlerden dolayı "try without intersecting tools" mesajı almaya devam ediyorum. Parçaları ayırabiliyorum ama ayıramadığım bölümler var.
Lütfen Trispring bileşenine bakın:
@cavitymnoglu , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Kabartma için kullanılan yüzeylerden bir kabartmayı ayırma konusunda yardım gerekiyor"
Çözüldü! Çözüme gidin.
Bunu daha önce yardımla yaptım ancak bilmediğim bazı nedenlerden dolayı "try without intersecting tools" mesajı almaya devam ediyorum. Parçaları ayırabiliyorum ama ayıramadığım bölümler var.
Lütfen Trispring bileşenine bakın:
@cavitymnoglu , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Kabartma için kullanılan yüzeylerden bir kabartmayı ayırma konusunda yardım gerekiyor"
Çözüldü! Çözüme gidin.
Gokhan_Kaya tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba
Burada kabartma yüzeyi oluşturup oradan ayırmanız gerekecektir
modeliniz ektedir
Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn
MSI WS 60 i7 Quadro M2000M
Merhaba
Burada kabartma yüzeyi oluşturup oradan ayırmanız gerekecektir
modeliniz ektedir
Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn
MSI WS 60 i7 Quadro M2000M
Merhaba @cavitymnoglu
Probleminizle ilgili @Gokhan_Kaya tarafından çözüm önerisi paylaşıldı. Eğer çözüm olduysa doğru yanıtı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak işaretlemenizi rica ederiz. Eğer sorununuz devam ediyorsa, lütfen son durumla ilgili güncel durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz.
Merhaba @cavitymnoglu
Probleminizle ilgili @Gokhan_Kaya tarafından çözüm önerisi paylaşıldı. Eğer çözüm olduysa doğru yanıtı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" olarak işaretlemenizi rica ederiz. Eğer sorununuz devam ediyorsa, lütfen son durumla ilgili güncel durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz.
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.