Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Fusion 360 Uzmanlarına Sorun - Çevrimiçi Soru & Cevap Etkinliği - 14 Aralık

0 YANIT 0
Yanıtla
Mesaj 1 / 1
Olcay.Kuk
1154 Görüntüleme, 0 Yanıt

Fusion 360 Uzmanlarına Sorun - Çevrimiçi Soru & Cevap Etkinliği - 14 Aralık

ATE-Fusion-360-14Aralikt.jpg

 

Autodesk Türkiye Resmi Kullanıcı Topluluğu olarak organize ettiğimiz Fusion 360 Uzmanlarına Sorun - Çevrimiçi Soru & Cevap Etkinliği 14 Aralık Çarşamba günü Fusion 360 forumlarımızda gerçekleşiyor. 

 

Fusion 360 ile ilgili tüm sorularınızı 14 Aralık Çarşamba günü Fusion 360 forumlarımızda "SORU SOR" butonu ile yeni bir soru oluşturarak Autodesk Expert Elite ünvanına sahip Gökhan Kaya, Çağlar Duran, Hasan Er, Tolgay Hıçkıran, Kıvanç Kızıldemir ve Furkan Günal'a sorabilir ve anında çözümler alabilirsiniz. Dilediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Hızlı ve çözüm odaklı yanıtlar alarak Fusion 360 deneyiminizi geliştirme fırsatına sahip olabilirsiniz.

 

Soru-Cevap Etkinliği Neler Sağlar?

 

- Fusion 360 ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

- Yaşadığınız teknik problemlerinizi paylaşabilir ve çözümlere ulaşabilirsiniz.

- Çözümleri inceleyerek Fusion 360 deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

- Uzmanlar ile anlık iletişim halinde olarak öneriler ve tavsiyeler alabilirsiniz.

 

Uzmanlar:

 

OlcayKuk_0-1670855272939.jpeg

Gökhan Kaya

Autodesk Expert Elite

Makine lisans eğitimini 2004 yılında bitirmiş ve 2005 yılında makine mühendisliğinde makine dinamiği alanında yüksek lisans yapmıştır. Yüksek çalışması olarak 3 eksenli robot için matematiksel modellemesini oluşturmuştur. Çimento fabrika montajında çalışmış ve üniversitede Autocad Mechanical ve Inventor eğitimleri düzenlemiştir. 2007 yılından beri Prota Altar firmasında Autodesk yazılımlarının eğitimlerinin planlaması yapılması, uygulama mühendisliği alanında çalışmaktadır. Autodesk yazılımlarında proses tasarım, mekanik tasarım ve sistem otomasyonları konularında kullanıcılara destek olmaktadır. 2015 yılından beri Autodesk tarafından kullanılan Expert Elite ünvanına sahiptir.

 

 

OlcayKuk_1-1670855272917.jpeg

Hasan Er

Autodesk Expert Elite

Prota Altar firmasında, Teknik Müdür olarak çalışmaktadır. Bilgisayar destekli çizim, tasarım ve üretim sürecini kapsayan, birbiriyle örtüşen CAD/CAM/CAE/3DP yazılımlarının satış sonrası teknik destek ve eğitim hizmetlerini verip, Mekanik Tasarım ve İmalat üzerine çalışmalar gerçekleştirmektedir. Autodesk Expert Elite , Inventor ve AutoCAD Certified Professional ünvanlarına sahiptir. Autodesk Türkiye Kullanıcı Topluluğunda gönüllü olarak görev alıp bilgi ve deneyimlerini , makaleler, webinarlar ve eğitim videoları şeklinde paylaşmaktadır.

 

 

OlcayKuk_2-1670855272964.jpeg

Tolgay Hıçkıran

Autodesk Expert Elite

Sistem Meraklısı, Üçüncü Parti Programcı, Endüstri Mühendisi, Gelişim Lideri. Tolgay lisans eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesi'n de Endüstri Sistemleri Mühendisi olarak tamamlarken İşletme Çift Anadal programını da beraberinde bitirdi. Yüksek Lisansını Londra'da King's College London: University of London da tamamladı. Tolgay işlemlerde değer yaratmayan ögeleri kaldırmayı ve ofis çalışanları için verimli sistemler oluşturmayı sever. Electron firmasında Vault yöneticiliğini üstlenen Tolgay, 2016 ve 2017 yıllarında İstanbul ve Las Vegas' ta Dizayn otomasyonu üzerine sunumlar yaptı. Ayrıca bu başarıları Autodesk Türkiye tarafından da başarı öyküsü haline getirildi. Codeo firmasında kurucu ortak olarak dizayn otomasyonu, satış otomasyonu ve konfigürasyonu ve görselleştirme çalışmalarını yönetmektedir.

 

 

 

OlcayKuk_3-1670855272974.jpeg

Furkan Günal

Autodesk Expert Elite

Çeşitli şirketlerde Tasarım Mühendisi, Concept Artist ve 3D Modelleme uzmanı olarak çalışmakta olan Furkan Günal aynı zamanda Autodesk’te 4 yıldır Öğrenci Uzmanı olarak görev yapmaktadır. 2017 Yılında Expert Elite ünvanına layık görülmüş ve dünya genelinde seçilen en genç Expert Elite olmuştur. 2014 yılından beri Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde, 3400’den fazla öğrenciye Fusion 360 eğitimi vermiş ve bu eğitimlerine hala devam etmektedir.

 

 

OlcayKuk_4-1670855272950.jpeg

Kıvanç Kızıldemir

Autodesk Expert Elite

Makine Mühendisi, CAD&CAE Uzmanı, Dizayn Otomasyonu Programcısı, Autodesk Sertifikalı Eğitmeni, Autodesk Expert Elite. Dokuz Eylül Üniveritesi mezunu. Çok çeşitli endüstrilerde, farklı endüstriyel ürünlere dair, özellikle yeraltı maden yükleyicileri, askeri taşıtlar, tartım otomasyonu sistemleri, toz transfer sistemleri ve toz boyama teknolojileri üzerine CAD&CAE mühendisi ve Proje & Tasarım Müdürü olarak ar-ge, tasarım, tasarım doğrulama ve prototipleme ile teknik müdürlük konularında görev aldı. AUx 2016 ve AU 2017 İstanbul, AU 2017 Las Vegas, Autodesk Teknik Zirvesi 2018 İstanbul ve AU 2019 Londra’da Dizayn ve Satış Otomasyonu oturumlarında konuşmacı oldu. Halen Codeo’da Kurucu Ortak olarak dizayn otomasyonu ve CAE optimizasyon projelerini yönetmektedir.

 

 

OlcayKuk_6-1670855272933.jpeg

Çağlar Duran

Autodesk Expert Elite

2011 yılı Mersin  Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2013 yılın Akyürek Kardeşler firmasına Üretim ve Kalite mühendisi olarak işe başladı ve kısa sürede Proje ve Üretim Mühendisliği görevlerinde bulundu. 2015 yılında Firmanın bölünmesiyle diğer fabrikaya Üretim ve Proje müdürü olarak göreve başladı. 2018 yılında Bursa’da Robotik sektörde, Taşıma ve Transfer sistemleri sektöründe ve en son Burçelik Firmasında çalıştıktan sonra 2020 Haziran itibarıyla kendi işini kurdu. Tüm kariyeri boyunca Autodesk Inventor kullanan firmalarda çalıştı. Aynı zamanda uzun yıllara dayanan AutoCAD deneyimi bulunmaktadır. Yaklaşık 10 yıllık Autodesk Inventor kullanıcısıdır. Aky Technology firmasına Autodesk Inventor Factory Design kullanımının temellerini attı. Şu an Bursa’da Üretim ve Makine imalat üzerine hizmet vermektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!


Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi


Etiketler (1)
0 YANIT 0

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report