Proje için (yaklaşık 70 civarında çizim için) bir çizim ağacı oluşturmaya çalışıyorum. Boş bir sketchi nasıl yapabileceğimi düşünerek en iyi yol, sahte bir boş montajdan sketch oluşturdum. Şimdi bir çizimde bloklar ve etiketler var. Bloklar arasında leader eklemeye çalışırken fark ettim ki kutu çizgilerinin orta noktasına (veya düz bir çizgiye) bir leader eklenmiyor. Bu konuda daha iyi bir öneriniz var mı?
@mburhanaskin , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Sketch tabanlı çizim ağacı yapmanın kolay bir yolunu arıyorum"
Çözüldü! Çözüme gidin.
Camtech-CezayirYasa tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Oguzhan_Sezer tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba,
Bu tarz diyagramları oluşturabileceğiniz online siteler mevcut. Örnek olarak draw.io'ya bakabilirsiniz. Diyagramı oluşturduktan sonra .svg formatında kaydedip Fusion içerisine "Insert SVG" komutu ile rahatlıkla alabilirsiniz.
Selam, bu tarz işlemler için farklı programlar kullanmak en doğrusu fakat yinede F360 içerisinde oluşturmak isterseniz kutular içerisine yada kutular arasındaki çizdiğiniz yollara yazı yazmak için sketch içerisindeki Text komutunu kullanabilirsiniz. Komutu aktif ettiğinizde 2 seçenek sunacaktır.
1-) Belirleyeceğinizi bir kutu alan içerisine yazı yazmanıza olanak tanır
2-) Seçtiğiniz bir çizği,eğri vs üzerine yazınızı eklemenizi sağlar
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.