Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Fusion 360 çizimlerini buluta yükleme

6 YANIT 6
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 7
suleymanuludag
453 Görüntüleme, 6 Yanıt

suleymanuludag
Advocate
Advocate

merhabalar bir süredir çizimlerin buluta yüklenmesinde sorun var sanırım 

0 Beğeni

merhabalar bir süredir çizimlerin buluta yüklenmesinde sorun var sanırım 

6 YANIT 6
Mesaj 2 / 7
Frkngnl
cevap verdi: suleymanuludag

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

Bazen yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşanabilir, ya da problem kendi internet sağlayıcınızdan kaynaklı olabilir. 

Genel bir problem olup olmadığını kontrol etmek için "https://health.autodesk.com/" adresinden Fusion 360 ürünlerinin mevcut durumunu kontrol edebilirsiniz.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

0 Beğeni

Merhabalar,

Bazen yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşanabilir, ya da problem kendi internet sağlayıcınızdan kaynaklı olabilir. 

Genel bir problem olup olmadığını kontrol etmek için "https://health.autodesk.com/" adresinden Fusion 360 ürünlerinin mevcut durumunu kontrol edebilirsiniz.

Furkan Günal
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Mesaj 3 / 7
suleymanuludag
cevap verdi: Frkngnl

suleymanuludag
Advocate
Advocate

teşekkürler yalnız yoğunluktan değil  başka bilgisayardan açtığım zaman uyarı çıkıyordu ve bu sorunla ilgili yol gösteriyordu translateyle çevirdiğim kadarıyla uygulamayı silmeden yeniden kurun gibi diyordu bende yaptım ogün düzeldi sonra yine aynı devam ediyor ama aynı yardım uyarısıda çıkmıyor 

0 Beğeni

teşekkürler yalnız yoğunluktan değil  başka bilgisayardan açtığım zaman uyarı çıkıyordu ve bu sorunla ilgili yol gösteriyordu translateyle çevirdiğim kadarıyla uygulamayı silmeden yeniden kurun gibi diyordu bende yaptım ogün düzeldi sonra yine aynı devam ediyor ama aynı yardım uyarısıda çıkmıyor 

Mesaj 4 / 7
Frkngnl

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Anladım, söylediğim gibi sunucu tarafında bir problem görünmüyor şu an. Ben de kendi çalışmalarımda bir sorunla karşılaşmadım.

Bilgisayardaki cache dosyalarından kaynaklı olabilir,
bununla ilgili bu dökümanı paylaşabilirim, cachei nasıl temizleyebileceğinizi ve birkaç yöntemi daha içeriyor bilgi olarak: https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Fil...

İyi çalışmalar.

Furkan Günal

EESignature

0 Beğeni

Anladım, söylediğim gibi sunucu tarafında bir problem görünmüyor şu an. Ben de kendi çalışmalarımda bir sorunla karşılaşmadım.

Bilgisayardaki cache dosyalarından kaynaklı olabilir,
bununla ilgili bu dökümanı paylaşabilirim, cachei nasıl temizleyebileceğinizi ve birkaç yöntemi daha içeriyor bilgi olarak: https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Fil...

İyi çalışmalar.

Furkan Günal

EESignature

Mesaj 5 / 7
Olcay.Kuk

Olcay.Kuk
Community Manager
Community Manager

Merhaba @suleymanuludag 

Sorununuz çözüldü mü? Son durum hakkında bilgi verebilir misiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni

Merhaba @suleymanuludag 

Sorununuz çözüldü mü? Son durum hakkında bilgi verebilir misiniz.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

Mesaj 6 / 7
suleymanuludag
cevap verdi: Olcay.Kuk

suleymanuludag
Advocate
Advocate

Bilgisayar kaynaklı sanırım Isyerindeki bilgisayarda sorun devam ediyor ama evdeki bilgisayarda  sorun yok

0 Beğeni

Bilgisayar kaynaklı sanırım Isyerindeki bilgisayarda sorun devam ediyor ama evdeki bilgisayarda  sorun yok

Mesaj 7 / 7
Frkngnl

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

İşyerinde bazı internet sitelerine erişimi engellemiş olabilir belki, altta vereceğim linkte Fusion 360'ı kullanabilmeniz için gerekli olan Domain ve portlarla ilgili veriler var.

https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Fusio...

IT Ekibine bunu iletebilirsiniz kontrol edebilirler. Onun dışında söylediğim gibi bilgisayar ya da internet altyapısından kaynaklı bir problem.

Furkan Günal

EESignature

0 Beğeni

İşyerinde bazı internet sitelerine erişimi engellemiş olabilir belki, altta vereceğim linkte Fusion 360'ı kullanabilmeniz için gerekli olan Domain ve portlarla ilgili veriler var.

https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/Fusio...

IT Ekibine bunu iletebilirsiniz kontrol edebilirler. Onun dışında söylediğim gibi bilgisayar ya da internet altyapısından kaynaklı bir problem.

Furkan Günal

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report