Fusion 360 açılmama sorunu

muesser9562
Participant

Fusion 360 açılmama sorunu

muesser9562
Participant
Participant

Fusion 360 programını indirdim daha sonnra üzerine çift tıkladığımda imleç üzerinde dönüyor amaaçılmıyor benden doğrulama istemiyor.Özelliklerden uyumluluk sorun gidericisini çalıştır diyorum ardındanprogramı sına dediğimde yine de çalışmıyor.İşletim sistemi olarak windows 10 kullanıyorum.İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.70 GHz ,64 bit işletim sistemi, 4,00 GB ram sorun neyle alakalıdır yardımcı olurmusunuz.

0 Beğeni
Yanıtla
Soluciones aceptadas (1)
895 Görüntüleme
7 Yanıt
Respuestas (7)

tolgay.hickiran
Advisor
Advisor

@muesser9562 

https://knowledge.autodesk.com/search-result/caas/simplecontent/content/download-autodesk-screencast... şuradan Autodesk Screencast i indirip bize olanları çekip upload edebilir misiniz rica etsem. Bunu yaparken de Görev yöneticisi açık olursa çok iyi olur

Some worthwhile ideas
Copy Design should rename ilogic Rules too!
Why Nastran In-CAD doesn't have an SDK?IMPLEMENTED!

Tolgay Hickiran
Founding Partner
SignatureSignature

website
emailskypelinkedinyoutubeemail

muesser9562
Participant
Participant
Açıkçası çektim fakat ses gelmiyor bu üründe.Çektiğim kayıtlı dosyalarida
belgelerde goruntuleyemiyorum
0 Beğeni

ulasdeniz
Mentor
Mentor

Yeni bir dosya oluturduğunuzda oluyor mu ona bakalım. Sonra da bozk dosyalardan birini, ya da temsili bir deneme dosyasını paylaşıp bşka programda sorun yaratıp yaratmadığına bakabiliriz. 

Ulaş Deniz

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

0 Beğeni

Olcay.Kuk
Community Manager
Community Manager

Merhaba @muesser9562 

Sorununuz devam ediyorsa, lütfen son durumla ilgili güncel durumunuzu paylaşmanızı rica ederiz. Alternatif çözüm önerileri ve daha detaylı bilgilendirici yanıtlar almanız mümkün olur.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı lütfen  ÇÖZÜMÜ KABUL ET  olarak işaretleyin!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Olcay Kük
Topluluk Yöneticisi

0 Beğeni

muesser9562
Participant
Participant
Merhaba sorunum devam ediyor fakat tam bir çözüm bulamadım.İşletim
sisteminden kaynaklı olabilirmiş acaba
0 Beğeni

Gokhan_Kaya
Mentor
Mentor
Kabul edilen çözüm

Merhaba @muesser9562 

Bu problemin nedenleri çok çeşitli olabilir

öncelikle bir kaç kontrol yapalım

bilgisayarınızda bilgisayarım ikonunun üzerinde sağ tuş yaparak özelliklerine bakın işletim sisteminiz en az Win 10 olmalıdır Win 7 destegi sonlandıgından kurulu olması çalışacagı anlamına gelmiyor.

Windowsunz eğer win 10 ise Settings (Ayarlar) kısmında Update (güncellemeler) kısmında son güncellemeleri yükleyin.

Ekran kartınızın modelini buradan paylaşmanızı isteyecegim çünkü ekran kartınızın belli bir yetenegin üstünde olması gereklidir.

Ekran kartınızı sürücüsünü güncelleyin.

son olarak fusion 360 ekle kaldırdan kaldırın ve tekrar kurulumunu yapıp deneyin.

anti virüs yazılımınız var ise o yazılımı Fusion 360 ilk defa çaılıştırken kapalı olmasını deneyin 

GK

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn

MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

muesser9562
Participant
Participant

Ekran kart özellikleri

20220218_180014.jpg

0 Beğeni