Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Ek Materyal kütüphanesi nasıl görülür?

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
Anonymous
1224 Görüntüleme, 2 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba,

Klasörümü Fiziksel Malzeme'ye eklememe yardım eder misiniz.

Malzemelerimi Malzeme tarayıcımda görüyorum.

Material Browser.pngmaterial library.png

0 Beğeni

Merhaba,

Klasörümü Fiziksel Malzeme'ye eklememe yardım eder misiniz.

Malzemelerimi Malzeme tarayıcımda görüyorum.

Material Browser.pngmaterial library.png

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
a.ozkan06
cevap verdi: Anonymous

a.ozkan06
Collaborator
Collaborator

Özel kütüphane klasörleri Fiziksel Malzeme sekmesinde görüntülenmez - güncel bir yazılım sınırlamasıdır:

Materyalleri yukarıda gönderdiğim Sık Kullanılanlara ekleme iş akışı, geçerli geçici çözümdür.Materyalleri yukarıda gönderdiğim Sık Kullanılanlara ekleme iş akışı, geçerli geçici çözümdür.

Özel kütüphane klasörleri Fiziksel Malzeme sekmesinde görüntülenmez - güncel bir yazılım sınırlamasıdır:

Materyalleri yukarıda gönderdiğim Sık Kullanılanlara ekleme iş akışı, geçerli geçici çözümdür.Materyalleri yukarıda gönderdiğim Sık Kullanılanlara ekleme iş akışı, geçerli geçici çözümdür.

Mesaj 3 / 3
Anonymous
cevap verdi: Anonymous

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

Bildiğim kadarıyla şuanda custom malzeme kütüphanelerini malzeme tarayıcısında görüntüleyebiliyoruz. Fusion 360'ın güncel olduğuna emin olun. Sorununuz düzelmezse kısa süreli bir çözüm olarak bu kütüphanedeki malzemeleri kırmızı ile işaretlediğim buton sayesinde Favorites kısmına ekleyerek hızlıca ulaşmak mümkün.

Material.png

Örnek olarak ben 22222 isimli bir kütüphane oluşturup bunu ekledim ve benim Physical Material listemde klasör olarak da gözüküyor.

Material Library1.png

Physical Material.png

Merhabalar,

Bildiğim kadarıyla şuanda custom malzeme kütüphanelerini malzeme tarayıcısında görüntüleyebiliyoruz. Fusion 360'ın güncel olduğuna emin olun. Sorununuz düzelmezse kısa süreli bir çözüm olarak bu kütüphanedeki malzemeleri kırmızı ile işaretlediğim buton sayesinde Favorites kısmına ekleyerek hızlıca ulaşmak mümkün.

Material.png

Örnek olarak ben 22222 isimli bir kütüphane oluşturup bunu ekledim ve benim Physical Material listemde klasör olarak da gözüküyor.

Material Library1.png

Physical Material.png

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report