Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Deri çanta modellemek için Sheet Metal kullanılır mı?

1 YANIT 1
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Anonymous
417 Görüntüleme, 1 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba, Sheet Metal modülü ile basit bir deri çanta modellemeye çalışıyorum (ilk kez kullanıyorum).

Deri gibi yumuşak bir malzeme oluşturmak için hangi ayarların kullanılacağını bilen var mı?

Malzemenin iki tarafını 45 derecelik bir açıyla büktüm ve köşe ekran görüntüsünde göründüğü kadar garip görünüyor.

Deri çok daha sıkı bükülebilirdi.

Screenshot 2019-12-27 at 01.19.19.png

0 Beğeni

Merhaba, Sheet Metal modülü ile basit bir deri çanta modellemeye çalışıyorum (ilk kez kullanıyorum).

Deri gibi yumuşak bir malzeme oluşturmak için hangi ayarların kullanılacağını bilen var mı?

Malzemenin iki tarafını 45 derecelik bir açıyla büktüm ve köşe ekran görüntüsünde göründüğü kadar garip görünüyor.

Deri çok daha sıkı bükülebilirdi.

Screenshot 2019-12-27 at 01.19.19.png

1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Frkngnl
cevap verdi: Anonymous

Frkngnl
Collaborator
Collaborator
Kabul edilen çözüm

Merhabalar,

Sac Metal kısmı çanta gibi freeform yüzeylere sahip ürünleri modellemeniz için uygun değil. Bunun için freeform/t-splines kısmını kullanabilirsiniz. 

Freeform komutları ile nasıl bu tür yüzeyler modelleyebileceğinize dair şu ayakkabı modelleme videosunu önerebilirim:

https://www.youtube.com/watch?v=hRwdzwYd5iU&

Freeform modelleme ile ilgili sormak istediğiniz başka bir soru olursa forumumuzu tekrar ziyaret edebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

0 Beğeni

Merhabalar,

Sac Metal kısmı çanta gibi freeform yüzeylere sahip ürünleri modellemeniz için uygun değil. Bunun için freeform/t-splines kısmını kullanabilirsiniz. 

Freeform komutları ile nasıl bu tür yüzeyler modelleyebileceğinize dair şu ayakkabı modelleme videosunu önerebilirim:

https://www.youtube.com/watch?v=hRwdzwYd5iU&

Freeform modelleme ile ilgili sormak istediğiniz başka bir soru olursa forumumuzu tekrar ziyaret edebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Furkan Günal
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayınız, böylece daha sonra bu probleme çözüm arayan kullanıcılar çözüme hızlıca ulaşabilir.

EESignature

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report