Fusion – Türkçe
Autodesk Fusion (eski adıyla Fusion 360) Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Fusion konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Autodesk Fusion 360 Arayüzüne Genel Bakış

1 YANIT 1
Yanıtla
Mesaj 1 / 2
Gokhan_Kaya
1258 Görüntüleme, 1 Yanıt

Autodesk Fusion 360 Arayüzüne Genel Bakış

Autodesk Bulut hizmetlerinden biri olan fusion 360 arayüzünü açıklamaya çalışalım.

 

Autodesk Fusion genel bakış.png

 

 

  1. Uygulama Çubuğu: Veri Paneline erişim, dosya işlemleri, Kayıt, İleri ve Geri komutları
  2. Profil ve Yardım: Hesap ayarlarınızı ve profilinizin kontrolünü yapabilirsiniz veya yardım menüsünü kullanarak öğrenme araçlarına ve program sorun giderme kısmından yardım alabilirsiniz.
  3. Araç Çubuğu: Araç Çubuğunu kullanarak kullanmak istediginiz çalışma alanını seçebilir ve çalışmak istediginiz araçlara ulaşabilirsiniz.
  4. Görünüm Küpü: görüntü küpünü kullanarak görüntünüzü yörüngede dönmesini sağlayabilir veya stantart görünüşlerden birini küp üzerinden seçerek o yünde bakmayı sağlayabilirsiniz.
  5. Tarayıcı (Browser): bu tarayıcı alanı tasarımınızda kullanılan nesneleri listeler, bu listeden nesneleri değişebilir veya görünürlüklerini seçebilirsiniz.
  6. Tuvaller ve İşaretleme Menusü: Tuvaller yani çalışma alanı içinde bir nesne farenin sol tuşu ile seçilir ve sağ tuş ile işaretleme menüsüne ulaşılır işaretleme menüsü sağ tuş menüsü içinde sık kullanılan komutları barındırır.
  7.  Zaman Çizgisi: Zaman çizgisi tasarımınız üzerinde gerçekleştirilen işlemlerin listelenmesini sağlar. işlemler üzerinde sağ tuş ile değişimler gerçekleştirilmesi sağlanabilir veya işlemlerin yerleri sürükle bırakla değiştirerek tasarımın işlemlerinin tekrar hesaplanmasını sağlanabilir.
  8. Yönlendirme Çubuğu ve Görüntüleme Ayarları: Yönlendirme çubugu tasarımınızda kullanabileceginiz Pan, Zoom, Orbit Komutlarını barındırır, görüntüleme ayarları kısmında arayüz le ilgili renkler ve tasarımınızın görünüm seçeneklerine ulaşabilirsiniz

 

Gökhan Kaya

 


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn



MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Etiketler (3)
1 YANIT 1
Mesaj 2 / 2
Anonymous
cevap verdi: Gokhan_Kaya

fusion 360 programını açtığımda araç çubuğum siyah oluyor.

Ekran Görüntüsü (289).png

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report