Довідка Fusion | Переклад Спільноти – Українською
Розділ із перекладами українською мовою силами Спільноти матеріалів з довідки по програмному продукту Autodesk Fusion (раніше відомий як Fusion 360).

Посібник

Contributed by:

01-Get Started in Fusion 360.jpg
The Guide (Посібник) містить корисну інформацію, яка допоможе вам під час роботи. Щоб відкрити The Guide (Посібник), клацніть Help (Довідка) > Open Guide (Відкрити Посібник). Посібник відкривається праворуч від основного робочого місця.
 
guide-with-insight.png
Важливо: Наразі ця функція доступна лише для частини наших клієнтів. Ми цінуємо ваше терпіння, оскільки ми працюємо, щоб зробити його доступним для всіх. The Guide (Посібник) і Learning Panelанель навчання) не можуть відображатися одночасно.
 
Insights (Інсайти)
 

Персоналізована статистика з’являється в The Guide (Посібнику), щоб допомогти вам під час роботи. Контент в Insight (Інсайт) розроблено таким чином, щоб бути інформативним і практичним, і призначений для оптимізації вашого досвіду.

Інформація персоналізована, оскільки під час вашої роботи у Fusion ми збираємо анонімну інформацію про ваше використання та дані. Ми використовуємо ці дані, щоб визначити, яку статистику інсайтів ви бачите.

Типи Insight (Інсайтів):

  • Рекомендації щодо інструментів: дізнайтеся про інструменти, якими ви ще не користувалися.
  • Підвищення ефективності: отримуйте поради про те, як краще використовувати продукт, його інструменти та функції.
  • Звіти: подивіться, які інструменти та функції ви використовували найчастіше у Fusion за певний період часу.
Які дані збираються?

Ми зіставляємо основні дані профілю, такі як ваше місцезнаходження та галузь, а також конкретні дані про взаємодію з вашим ідентифікатором користувача, щоб надсилати лише інформацію, яка стосується вас і того, як ви використовуєте наші продукти.

Деякі приклади даних, які ми збираємо, можуть включати:

  • Ідентифікатори, як-от ваш унікальний ідентифікатор Autodesk: дозволяють розпізнавати тенденції та шаблони використання, що дають можливість пов’язувати дані про використання.
  • Ідентифікатор продукту та інформація про ліцензію: вказує, які пропозиції ви використовуєте, як вони ліцензовані та іншу інформацію про транзакції.
  • Сеанс продукту та команди: відображає моделі взаємодії та використання продукту на основі команд і дій, які ви виконали.
  • Інформація про налаштування та конфігурацію системи або пристрою: вказує, наприклад, на використовувану операційну систему та типи пристроїв.
  • Метадані файлу дизайну: надає формат файлу, розмір, розмірні одиниці, а також показники об’єктів і шарів.
Як використовуються дані?

Ми збираємо дані про використання на основі того, коли ви запускаєте Fusion разом із вашими взаємодіями в продукті. У деяких випадках ми можемо пов’язати дані з вашим обліковим записом Autodesk.

Нам може знадобитися обробка даних про використання, щоб надати певні послуги чи інструменти, які ви запитували, здійснити підтримку, покращити безпеку продуктів, забезпечити стабільність продукту або виявити неправомірне використання наших продуктів і послуг.

Крім того, інформація про те, як ви використовуєте продукти та послуги Autodesk, допомагає нам підтримувати та вдосконалювати їх. Ось кілька прикладів того, як ми використовуємо дані про використання, які збираємо:

  • Оптимізація продуктивності продуктів і послуг
  • Усунення дефектів продукту шляхом аналізу програмних збоїв
  • Розпізнавання моделей використання та тенденцій клієнтів
  • Надання персоналізованого досвіду та робочих процесів
  • Розробка та вдосконалення наших пропозицій
  • Створення індивідуальних пропозицій і рекламного контенту, адаптованого для вас
  • Планування та аналіз нашої комунікації в різних середовищах і контекстах
  • Прийняття ділових рішень щодо наших пропозицій або операцій

Ми також можемо використовувати зведену статистику використання (яка не ідентифікує вас) для наших внутрішніх операційних цілей; наприклад, щоб обчислити місячну кількість активних користувачів для кожного продукту чи країни.

Дані, що збираються, постійно досліджуються для отримання більш потужної та корисної інформації. Ви можете дізнатися більше про збір даних і конфіденційність у Autodesk Trust Center.

 
Learning Panel (Панель навчання)
Важливо: Панель навчання недоступна в меню Help (Довідка) під час перегляду вкладки Home tab (Домашня вкладка). Якщо Learning Panel (Панель навчання) недоступна під час перегляду дизайну, змініть свої параметри. Щоб увімкнути Learning Panel (Панель навчання), у діалоговому вікні Preferences (Параметри) в розділі Data Collection And Use (Збір і використання даних) установіть прапорець Learning Panel (Панель навчання) та натисніть ОК.

Під час перегляду дизайну Learning Panel (Панель навчання) надає в продукті докладну інформацію про більшість вкладок і інструментів робочої області. Це може скоротити час, який потрібно витратити на пошук відповідей. За замовчанням навігація та використання інструментів інтерактивно змінюють вміст Learning Panel (Панель навчання). (Щоб призупинити цю динамічну поведінку, у верхній частині панелі навчання вимкніть інтерактивний режим.)

приклад навчальної панелі

Доступ до меню довідки на панелі програм клацніть Show Learning Panel (Показати панель навчання). Відображаються дві вкладки: Guidance and My Learning (Керівництво та Моє навчання).

  • На вкладці Guidance (Інструкції) наведено огляд вибраного інструмента та подробиці на двох підвкладках:
    • Підвкладка Step-By-Step (Крок за кроком) показує, як використовувати кожен інструмент.
    • Підвкладка Learn More (Докладніше) містить допоміжну інформацію, яка допоможе вам використовувати інструмент, і пов’язані теми.
    • На вкладці Guidance (Інструкції) внизу кожної теми є запитання Was This Helpful (Чи це було корисним). Поділіться своїми думками щодо вмісту та Learning Panel (Панель навчання). Дайте нам знати, як у нас справи!
  • Вкладка My Learning (Моє навчання) дає змогу спробувати загальний робочий процес (якщо доступний) у вибраній вкладці робочої області, відстежуючи прогрес під час застосування інструментів, які часто використовуються.
Порада: під час перегляду підказки інструмента на верхній панелі інструментів натисніть Ctrl+/ (Windows) або Cmd+/ (macOS), щоб відкрити Learning Panel (Панель навчання), щоб показати інформацію про цей інструмент.
 
Батьківська сторінка: Огляд інтерфейсу
Попередня сторінка: Робочі області
Наступна сторінка: Домашня вкладка

Орігінал сторінки: The Guide

 

Дата оновлення: 05.02.2024

Посилання на автоматично перекладену сторінку, що перевіряється.