AutoCAD – Tüm Ürünler – Türkçe
Tüm AutoCAD ürünleri için Autodesk AutoCAD forumlarına hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler AutoCAD ve araçlarıyla ilgili konuları keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

Ögrenci sürümünü uzatma

8 YANIT 8
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 9
Anonymous
49256 Görüntüleme, 8 Yanıt

Ögrenci sürümünü uzatma

İyi günler.Ben autocadin ögrenci sürümünü kullanıyordum ve ögrenci sürümünün süresi bitti.Fakat benim okulum uzadıgı için ögrenci sürümünü devam ettirme şansım var mı ?

Teşekkürler

8 YANIT 8
Mesaj 2 / 9
Mehmet_Demiryurek
cevap verdi: Anonymous

Merhaba,

 

Öğrenciler için sunulan lisans sürümünün süresi 3 yıldır.

3 yıl sona ermiş ise, bu sürümün süresi uzatılamaz.


Mehmet Şamil DEMİRYÜREK

Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? Bu gönderiyi beğenmekten çekinmeyin.
Sorunuz başarıyla yanıtlandı mı? ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.


EESignature

Linkedln

Mesaj 3 / 9
Anonymous
cevap verdi: Mehmet_Demiryurek

Normalde bize başlangıç ve bitiş tarihi soruluyo Bizde belli bir tarih giriyoruz Bu herkes için mi geçerli öğrenci sürümü 3 yıllık mı ? İki ayrı program indirdim ben Autocad -  3ds max

Mesaj 4 / 9
evren_arin
cevap verdi: Anonymous

Autodesk, öğrencilere öğrenim hayatları boyunca, eğitimcilere ise meslek hayatları boyunca ücretsiz yazılım erişimi sağlamayı amaçlamaktadır.

 

Eski sistemde 3 yıllık süre sadece ürünlerin belirli bir versiyonu içindi. Örneğin bir öğrenci AutoCAD 2018’i üç yıl boyunca kullanırken, istediği zaman AutoCAD 2020’yi edinip onu da üç yıl kullanabiliyordu.

 

Şimdi sistem değişti ve artık yılda bir kere yapılan kimlik doğrulama ile tüm ürünlere erişim sağlanıyor.  Yani öğrenciler yine eskisi gibi tüm öğrenim hayatları boyunca Autodesk yazılımlarına ücretsiz erişebilirler.

 

Detaylı bilgi için: www.tasarimveteknik.com veya www.autodesk.com.tr/education

Mesaj 5 / 9
Anonymous
cevap verdi: Anonymous

Ben autodesk için bir yıllık ücretsiz öğrenci üyeliğimi gerçekleştirip autocad programını da edindim.Programa girince bir aylık deneme süresi içinde olduğum görülüyor.Ücretsiz üyeliğim autodesk in genelinde mi geçerlidir,yani indirdiğim programlarda deneme süresi bittikten sonra ücrete tabi mi tutulacağım?

Mesaj 6 / 9
evren_arin
cevap verdi: Anonymous

Ücretsiz üyeliğiniz tüm Autodesk ürünleri için öğrencilik hayatınız boyunca geçerlidir. 

Autodesk eğitim hesabınız onaylandıktan sonra kullanmak istediğiniz her bir ürün için erişim almanız gerekir:

 

  1. Autodesk eğitim topluluğuna gidin ve giriş yapın (Eğer “Ürünü Al” butonları görünmüyorsa F5 ile tarayıcı ekranını tazeleyin): https://www.autodesk.com.tr/education/edu-software/overview
  2. İstediğiniz ürün için “Ürünü Al” butonuna basın. Şartları kabul edin ve yüklemeyi başlatın. Eğer önceden kurduysanız sadece yüklemeyi başlatmanız yeterlidir, sonuna kadar devam edip tekrar yüklemeniz gerekmiyor.
  3. Kurmuş olduğunuz yazılımı açın. Sağ üst köşeden kullanıcı hesabınıza giriş yapın. Bunun ardından eğitim lisansınızın aktifleşmesi gerekir.

Daha sonra bu sayfadan lisanslarınızı yönetebilirsiniz: target=_blankhttps://manage.autodesk.com

Mesaj 7 / 9
kevsersena.ozalp
cevap verdi: Anonymous

ben öğrenci sürümüyle 1 yıllık yaptım ama denemede hiçbir şey gözükmüyor satın mı almış oluyorum yani fatura veya üyelik gelecek mi öğrenci hesabım olmasına rağmen

Mesaj 8 / 9
Anonymous
cevap verdi: evren_arin

Benim eğitim hayatım bitmedi fakat ücretsiz kullanım süremin dolduğunu söylüyor ve programdan çıkış yapıyor. Program şu an aldığım bir dersim için zorunlu ama giremiyorum.

Mesaj 9 / 9

Merhaba, süre uzatmak mümkün. Hazırlıkla beraber benim eğitim sürem 5 yıldır. 2020 Eylülde AutoDesk sürem dolmasına rağmen 1 yıl uzattım. Şimdi de son sınıftayım 10 dakika önce tekrar uzatmak için sisteme başvurumu yaptım.

 

https://www.autodesk.com.tr/education/edu-software sitesinden giriş yapıp erişimimi yenileye basmanız yeterlidir.

Etiketler (2)

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report