Öğrenci Lisansını nasıl iptal edebilirim?

Anonymous
Uygulanamaz
1.473 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

Merhaba ben ders için 3ds max için 1 yıllık ücretsiz öğrenci lisansına başvurdum ve onaylandı. Lakin artık ihtiyacım kalmadı. Uygulamayı hiç indirmedim ve kullanmadım. Lisansı nasıl iptal edebilirim? Bugün veya gelecekte Herhangi bir ücret ödemek zorunda kalır mıyım? Çünkü otomatik yenileme gibi bir takım şeyler okudum ve ücret ödemek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
1.474 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

hesabımı silmek istiyorum, programı hiç indirmedim ve kullanmadım herhangi bir ücret ödemek istemiyorum, yapmam gereken bir işlem var mı?

Mesaj 3 / 5

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

Gerek yok öprenci lisansı 1 yıllık ücretsiz veriliyor sonra kullanmaya devam etmek isterseniz tekrar aynı işlemleri yapmanız gerekiyor. Otomatik yenileme ve para ödeme yok bu lisansta. İsterseniz kurup kullanın programı öğrenin 

Mesaj 4 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

yani anladığım kadarıyla herhangi bir ücrete tabi tutulmam söz konusu değil, herhangi bir işlem yapmama gerek yok üyeliğimin iptal olması için direkt silebilirim. 1 yıl sonra otomatikmen lisans iptal oluyor, satın alan kişiler gibi ücret ödememe, abonelik iptaline vs. gerek yok. Teşekkür ederim

0 Beğeni
Mesaj 5 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

Bu konuyla ilgili benim de bir sorum var. Ben öğrenci lisansı indirdiğimde lisans  süresi üç yıldı. Daha sonra bir yıla düşürülmüş. İndirdikten sonra henüz üç yıl olmadı. Üyeliğimi iptal etmemem durumunda herhangi bir ek ücrete tabi tutulur muyum?

0 Beğeni