AutoCAD - Çizgiler üzerine gelince kalınlaşmıyor eğimli çizgiler kalınlaşıp parlıyor

AutoCAD - Çizgiler üzerine gelince kalınlaşmıyor eğimli çizgiler kalınlaşıp parlıyor

shahingeren
Participant Participant
1.104 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

shahingeren
Participant
Participant

Herkese merhaba. 

Proje üzende inceleme yaparken bir öğeyi seçtiğimde çizginin seçildiğinde kalınlaşıp parlaklaşması gerekiyor. Ancak bende bu durum olmuyor. Sadece yuvarlak ve eğimli çizgilere geldiğimde bu parlaklaşma olayı meydana geliyor. Highlight ve benzeri komutları denedim ekran kartını güncelledim. Programı sildim kurdum olmadı. Bir üst sürümünü kurdum yine olmadı.

@shahingeren , konu başlığı daha anlaşılır olması için @Olcay.Kuk tarafından düzenlendi. Önceki başlık "Çizgiler üzerine gelince kalınlaşmıyor eğimli çizgiler kalınlaşıp parlıyor"

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
1.105 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

acad_instructor
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Sayın shahingeren

Öncelikli yapmanız gerekenleri muntazam uygulamışsınız..

Yaşadığınız sorunla başka kullanıcılar da karşılaşmış ve aşağıya bırakacağım LINK açıklamasını

deneyenler sorunu aşmışlar.

https://www.autodesk.com/support/technical/article/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/How-to-make-AutoCA...

AutoCAD'iniz 2021 üzeri sürüm ise aynı işlemi uygulamak gerekir.

Sonuç alamazsak daha derin bakarız.

İyi çalışmalar.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Murat ÖGÜTLÜ

Mesaj 3 / 5

shahingeren
Participant
Participant

Çok teşekkür ederim. Dx11 ile çözüldü 12 ayarlarında hata veriyor.

Mesaj 4 / 5

acad_instructor
Advisor
Advisor

Geribildirim için ben teşekkür ederim.

Muhtemelen ilerleyen zamanlarda bu sorun için update paylaşacaklardır.

Tekrar keyifli çalışmalar.

Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜMÜ KABUL ET" seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın!
Beğendiğiniz mesajları lütfen "BEĞENİ" ile ödüllendirin!

Murat ÖGÜTLÜ

Mesaj 5 / 5

shahingeren
Participant
Participant

İnşallah hocam. Çok sağolun.