2018 LİSANS HATASI

2018 LİSANS HATASI

Anonymous
Uygulanamaz
31.832 Görüntüleme
4 Yanıt
Mesaj 1 / 5

2018 LİSANS HATASI

Anonymous
Uygulanamaz

Merhabalar 3 yıllık öğrenci lisansımı 2018 olarak indirdim recap ve autocad olarak. recap çalışmasına rağmen autocad açıldığında lisans hatası verip kapanıyor. Forumdakileri okudum flexnet silinmesi durumunda düzelenler olmuş ancak bilgisayarımda öyle bir dosya bulamadım. Sorun şu ki autocadı açarken ekteki 3 seçeneği sunuyor seri numaramı girmek için 2.ye bastığımda ise kod girmeden diğer ekteki görsel açılıyor. Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar

0 Beğeni
Kabul edilen çözümler (1)
31.833 Görüntüleme
4 Yanıt
Replies (4)
Mesaj 2 / 5

TuncayBAKKAL01
Advisor
Advisor
Kabul edilen çözüm

Merhaba,

Aşağıdaki linkteki yönergeleri izlemenizi öneririm. Çözüm olmaz ise farklı bir yöntem deneyebiliriz.

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/AutoCA...

TuncayBAKKAL

AutoCAD Eğitmeni ve Danışmanı
AutoCAD ve Fusion 360 Görsel Eğitim
Fusion 360 Kitabı Çıktı!
http://www.tuncaybakkal.com
Instagram: @tuncay_bakkal
Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudos") ile ödüllendirin.

Mesaj 3 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

2018 autocad için yazılanı uyguladım ancak yine aynı hatayı alıyorum ne yapama lazım

0 Beğeni
Mesaj 4 / 5

Anonymous
Uygulanamaz
Benim için de yazılanlar çözüm olmamıştı. Autodeskin çevrimiçi desteğine yazdım sorunu anlık mesajlar ile yapmam gerekenleri söylediler. Bazı programlar görünmez durumdaymış onları sildirdiler. Hangileri hatırlamıyorum ama çevrimiçi desteğe yazarsanız sorununuz daha kolay çözülür diye düşünüyorum
0 Beğeni
Mesaj 5 / 5

Anonymous
Uygulanamaz

1- FlexNet Lisans Servisi çalışıp çalışmadığını kontrol edin bunun için: Başlat menüsüne tıklayıp msconfig yazıp enter yapın. Açılan Sistem Yapılandırması penceresinden Hizmetler sekmesini tıklayın. Hizmetler menüsünde FlexNet Licensing Service arayın ve durduruldu mu yoksa çalışıyor mu bakınız. 

2- Şu adreste ki NETWORK LİSANS YÖNETİCİSİ' ni tıklayın ve hangisini kullanıyorsanız (Windows 32 veya 64 bit sürümü) tıklayıp çalıştırın.

3- Yukarıda ki işlem de işe yaramaz ise LİSANS GÜNCELLEME sayfasına tıklayın ve hesabınıza giriş yapın. Yönergeleri takip edip tekrar deneyin.

Kolay gelsin.