Вставка відео в публікаціях на форумі

avasiliev
Advisor Advisor
725 перегляди
2 відповіді
Повідомлення 1 3

avasiliev
Advisor
Advisor

Нажаль не можу кинути сюди: https://forums.autodesk.com/t5/anonsi-spilnoti-zagalni/ogoloshennya-pro-noviy-sposib-dodavannya-vide...

То ж кину сюди.
Два скріна:
1. на першому форум каже що відео вставити не може, через налаштування відео, бо вони "особисті", але 
2. на другому він сприймає те ж відео але за іншим типом посилання.
Обидва посилання від одного відкритого для всіх відео...

avasiliev_0-1669314978968.pngavasiliev_1-1669315006451.png

не часто ловлю цей глюк. але буває.
Як то кажуть: скажіть шо я роблю не так? 😉 

Best regards, Anton Vasiliev

Чи був цей допис корисним? Обов’язково поставте вподобайку цьому допису.
Ви отримали вірну відповідь на своє запитання? Тоді натисніть кнопку ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ.

Особистий блог

EESignature

0 вподобань
Прийняті рішення (1)
726 перегляди
2 відповіді
Відповіді (2)
Повідомлення 2 3

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager
Прийняте рішення

Вітаю!

Судячи із того, які саме посилання, то можу зробити певне припущення щодо способу отримання посилання. В першому випадку посилання було скопійовано безпосередньо із поля адресної стрічки, як на скріншоті нижче, в результаті чого буде довге посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=MntwKz9mXBA

DmytroMukhin_1-1669653344100.png

А в другому випадку, як я розумію, посилання було взято з контекстного меню при натисканні ПКМ на самому відео, в результаті чого буде коротке посилання на відео: https://youtu.be/MntwKz9mXBA

DmytroMukhin_0-1669653284326.png

Дякую за цю інформацію, передам команді, яка відповідає за вставку відео в пости. Але прошу вказати браузер і ОС, разом з версіями, тому що у мене на Windows 10 (21H2) в Firefox (107.0) спрацювало от нижче й за першим способом.

P.S. Ще прошу спробувати перемкнути на українську мову. Не певен, що в цьому проблема, але краще спробувати приблизити до тих налаштувань, як у мене.

DmytroMukhin_2-1669653783401.png

А в спадаючому вікні є "Українська".

DmytroMukhin_3-1669653836062.png

Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts! | Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Findest du die Beiträge hilfreich? Dann gib ihnen ein "LIKE"!
Have your questions been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button. | На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Wurden deine Fragen erfolgreich beantwortet? Klicke auf die Schaltfläche 'LÖSUNG AKZEPTIEREN'.

Dmytro Mukhin: LinkedIn | Facebook | Instagram

Autodesk Community Manager
Повідомлення 3 3

avasiliev
Advisor
Advisor

По мові - так переключусь. колись не було.

По лінкам - приблизно так. Жарт в тому, що здебільшого працюють обидва варіанти, але іноді виникають отакі приколи.
І по боковому меню користувача - кину дещо в особисті. Там також є певні приколи

Best regards, Anton Vasiliev

Чи був цей допис корисним? Обов’язково поставте вподобайку цьому допису.
Ви отримали вірну відповідь на своє запитання? Тоді натисніть кнопку ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ.

Особистий блог

EESignature