[СПЕРШУ ПРОЧИТАЙ ЦЕ] Вітаємо та ласкаво просимо! Дізнайтеся, як представитися, тут!

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager

[СПЕРШУ ПРОЧИТАЙ ЦЕ] Вітаємо та ласкаво просимо! Дізнайтеся, як представитися, тут!

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager

Вітаємо та ласкаво просимо! Дізнайтеся, як представитися, тут!

Ласкаво просимо до Спільноти Autodesk — каналу, що об’єднує рівних учасників, де можна ставити запитання, надавати відповіді, брати участь в обговореннях із дружньою спільнотою та поглиблювати свої знання в процесі співпраці. Наша Спільнота охоплює клієнтів, партнерів, технічних фахівців Autodesk та експертів із продуктів, тож долучайтеся до обговорень!

З огляду на це, перш ніж поринути в інші розділи сайту, приділіть трохи часу, щоб розповісти про себе у відповіді на цей пост. Ось кілька ідей для початку — ви можете відповісти як на деякі із цих запитань, так і на всі!

• Звідки ви та (або) де зараз живете?
  • Ким ви працюєте?
  • Якими продуктами Autodesk ви користуєтесь і як довго?
  • Які інші продукти ви хотіли б опанувати в майбутньому та (або) рівень володіння якими з них ви хотіли б покращити?
  • Чи є якісь цікаві проекти чи конструктивні рішення, які ви хотіли би продемонструвати? 

Після того як представитеся, перегляньте інші розділи форумів! Тут можна налагоджувати й розвивати зв’язки з колегами, а також сприяти зростанню власної репутації. Обов’язково відвідайте наші галузеві спільноти — Продукти AutoCAD, Архітектура, Інженерне проєктування й будівництво (AEC), Проєктування й виробництво (D&M) та Медіа й розваги (M&E)  — і встановіть контакти з галузевими експертами з усього світу, щоб ділитися ідеями, знаннями й корисними порадами.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa

Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
Reply
7,135 Views
48 Replies
Replies (48)

sedovstanislav1987
Explorer
Explorer

Я інженер-будівельник з досвідом роботи більше 5 років у проектуванні та армуванні будівельних конструкцій (проектувальник сталевих/залізобетонних конструкцій).

ukrainian
Contributor
Contributor

Інженер-конструктор, машинобудування (приладобудування), нестандартне обладнання. м.Умань.

Користуюся AutoCAD Mechanical, починаючи з 2006р. Зараз серед пріоритетів Inventor.

Sergei_Komarov
Advocate
Advocate

Вітаю учасників спільноти! Мне звуть Комаров Сергій Михайлович, к.т.н., доцент. Маю серифікат Autodesk Certifued Professional AutoCAD 2015 , диплом "ТОП-100 ведучіх викладачів технологій Autodesk" і чисельні дипломи і подяки від Autodesk за участь і перемоги моїх студентів у Shape the Future і інших конкурсах. Користуюсь  AutoCAD з 1992 р. Також користуюсь Fusion 360, Autodesk Design Review. Раніше користувався Autodesk Showcase, Autodesk Force Effect, Autodesk Force Effect Motion. Викладаю в Українській академії друкарства і Національному університеті "Львівська політехніка"

Des501
Participant
Participant

Доброго дня, шановне панство.

Мене звуть Гайдученко Кирил. Я з Одеси. Інженер проектувальник РЗА та електрики. Використовую Автокад з 2008го року, Автокад Електрикал з 2010го. 

Для полегшення своєї праці розробив программу що може допомогти багатьом користувачам Електрикала.
Довго розповідати про неї, кому цікаво то опис тут:  http://myprg12.atspace.cc/page0.html

Та ще посилання на сайті Autodesk App Store

Також є декілька уроків на ютубі, де я розповідаю про свій досвід та як могу допомагаю опанувати його іншим.

antonkukoba
Explorer
Explorer

Якийсь перепис ухилянтів...

0 Likes

DmytroMukhin
Community Manager
Community Manager

Доброго дня, @antonkukoba!

Прошу ознайомитись із темою "Правила й етикет Спільноти Autodesk". Також прошу дотримуватись даних правил, та тих, що з ними пов'язані. Особливо звертаю увагу на перший пункт, а саме "Будьте ввічливі та конструктивні: Не використовуйте ненормативну лексику, непристойності, образливі або фанатичні коментарі. Не переходьте на особистості та не робіть випади на персоналії."

Компанія Autodesk створила офіційне беспечне місце для обміну досвідом, спілкування, вирішення питань стосовно використання програмного забезпечення та сервісів Autodesk для україномовних користувачів, тому прошу проявляти повагу і притримуватись конструктивного формату спілкування на даній платформі.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa

Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager

akhmedov_tech
Explorer
Explorer
  • Проживаю у м. Києві вже більше 10 років. Родом з Вінничини.
  • Основна професія - інженер-конструктор (8 років). Але фактично я BIM-інженер із перехресними навичками. Займаюсь 3D моделюванням будівель, споруд, корпусів під електроніку, літальних апаратів; розробкою креслень для виробництва, монтажу, технологічних ліній; розрахунком сталевих каркасів будівель; створенням технічних завдань, технічних документацій, шаблонів для програм, розробкою параметричних модулів, макросів, програм у інженерній і організаційній сфері. Періодично працюю із формуванням стратегічних цілей у компаніях, проводжу консультації, пишу і читаю лекції по спеціальності.
  • Почалось все з AutoCAD (7 р.) ще в університеті. Далі я познайомився із Robot (1 р.) і Revit (3 міс.) + Advance Steel (2 міс.). Відносно нещодавно почав працювати в Inventor (3 міс.) і згодом з Fusion 360 (2 міс.). Мав також епізодичну роботу в NavisWorks і Dynamo для Revit. Але в професійній діяльності майже не використовую продукти Autodesk.
  • На даний момент моя діяльність не передбачає розвитку в роботі з продуктами Autodesk, але особисто мені цікаві продукти, пов'язані із моделюванням і аналізом - Fusion / Inventor.
  • Проектів чимало, але всі вони недоступні для громадськості. А ті, що доступні - були виконані у ПЗ інших компаній (Tekla Structures, SolidWorks, IDEA Statica і інші).

irinasholina62
Community Visitor
Community Visitor

Вітаю! Мене звати Ірина. Все своє життя працюю генпланістом. В AutoCAD працюю з 2006 року. Дуже добре, що нарешті з'явився український форум.Іноді бувають питання по продукту. Використовую часто Civil 3D , але обмеженно, частіше, як картограму, Хотілося б вивчити більше.

wumotorsYATCN
Explorer
Explorer

Всім привіт,

- мене звати Роман Задорожний, я з міста Львова.

- Користуюсь Fusion

- мав бізнес в мотоциклетній сфері. 

0 Likes