Вітаємо та ласкаво просимо! Дізнайтеся, як представитися, тут!
Ласкаво просимо до Спільноти Autodesk — каналу, що об’єднує рівних учасників, де можна ставити запитання, надавати відповіді, брати участь в обговореннях із дружньою спільнотою та поглиблювати свої знання в процесі співпраці. Наша Спільнота охоплює клієнтів, партнерів, технічних фахівців Autodesk та експертів із продуктів, тож долучайтеся до обговорень!
З огляду на це, перш ніж поринути в інші розділи сайту, приділіть трохи часу, щоб розповісти про себе у відповіді на цей пост. Ось кілька ідей для початку — ви можете відповісти як на деякі із цих запитань, так і на всі!
Після того як представитеся, перегляньте інші розділи форумів! Тут можна налагоджувати й розвивати зв’язки з колегами, а також сприяти зростанню власної репутації. Обов’язково відвідайте наші галузеві спільноти — Продукти AutoCAD, Архітектура, Інженерне проєктування й будівництво (AEC), Проєктування й виробництво (D&M) та Медіа й розваги (M&E) — і встановіть контакти з галузевими експертами з усього світу, щоб ділитися ідеями, знаннями й корисними порадами.
Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.
Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa
Дуже круто! Дякую. Будемо розвивати і прокачувати спільноту, а наш Навчальний центр "Параметрик" долучиться всіма силами!
Захар Вітик, Львів, Україна.
Практикуючий архітектор, BIM-Менеджер, Викладач курсів по Revit, а також Директор і Засновник "Навчального центру "Параметрик".
Сайт - Навчальний центр Parametric - Навчальні курси для проектантів
Навчальний портал - Курси – Навчальний Центр Параметрик (parametric.center)
Ми використовуємо продукти Autodesk Revit, Navis, ACC, BIM360, Autocad, Inventor, ReCap.
м. Львів
Розробка додатків ObjectARX для проєктування промислових та магістральних трубопроводів.
Uniservice LTD (2002-2022)
Доброго дня!
Вітаю всіх в українській спільноті!
Українська академія друкарства, кафедра інженерної механіки.
Найщиріші вітання, всім!
Компанія «КОНКРІТ Інжинірінг», м. Полтава- Київ.
Професійне інформаційне проектування на всіх етапах життя об'єкту будівництва вже майже 20 років з яких 15 років використання BIM з різних сторін та різного софта!
В Україні проживають найкращі ВІМ спеціалісти в будівельній галузі!
Україна переможе!
Дніпро / Абу Дабі, Structural Engineer
Expert Elite з початку програми (2013 рік)
Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.
Roman Zhelezniak
Robot Evangelist & Passionate Civil Structural Engineer
Вітаю!
Мене звуть Андрій Стасюк, я мешкаю у м. Києві.
Я працюю в кількох компаніях. Найбільш релевантна - головний інденер проектів у ТОВ "ІГС Україна".
Серед продуктів від Autodesk я маю досвід в наступних:
- AutoCAD (15+ років);
- Revit (3 місяці, маю кілька проектів та ще вчуся).
Планую найближчим часом освоїти основи Inventor, Civil 3D, Navisworks, Vehicle Tracking та, можливо, 3Ds max або ж Maya.
Мене звати Євген, я з Одеси! На даний час немає постійної роботи, але я за основною спеціальністю геодезист майже з 20 річним стажем! В роботі геодезистом користувався продуктом Auto Cad Civil 3D. Минулого року почав вивчати Revit (Revit для дизайнерів інтер'єру) та навіть попрацював в команді з дизайнером як кресляр. Зараз та в майбутньому дуже хочу все глибше вивчити Revit та програми які з ним пов'язані. Також би хотів вивчити 3D Max.
Радий бачити створення ресурсу, який давно був потрібний.
Трохи про себе - BIM менеджер компанії СТЕМ Інжиніринг, маю досвід використання софту Autodesk більше 10 років:
- AutoCAD (+API)
- Revit (+API) (+Dynamo)
- Civil 3D (в більшості трубопроводні мережі, геодезія) (+API)
- Infraworks (поверхнево)
- Inventor (поверхнево)
- NavisWorks (+API)
Головне, чим займаюсь - організацією процесів, поєднанням роботи проектної команди в єдине ціле. Вимоги до шаблонів, BIM-стандарт і класифікація даних моделі
Так, працюємо у промисловому інжинірингу, тобто поєднуємо технологічне, архітектурне проектування та розробку нестандартного обладнання. Ну і трошечки просторового планування, звісно.
Радий долучитись!!!
Микола Коломоєць,
BIM-менеджер СТЕМ Інжиніринг
Мене звуть Альона
Я з м. Макіївка, але зараз мешкаю у м. Одеса
Працую Team Lead у маленькій 3D студії
Користуюсь 3Ds MAX вже більш 5 років
Бажаю опанувати Autodesk Maya
Вітаю усіх користувачів україномовної спільноти, мене звати Микола я сам з міста Миколаїв, Миколаївської області.
Зараз працюю в освітній сфері та займаюсь цифровізацією та організацією дистанційною освітою у Миколаївському фаховому коледжі транспортної інфраструктури.
У студентські часи використовував AutoCAD та Fusion 360 під час навчання. Найближчим часом хочу розібратись з продуктами Автодеск які будуть корисні для студентів та викладачів коледжу та далі вже поглибити знання та навички у цих продуктах.
Наразі я проходжу процедуру перевірки документів для отримання навчальної ліцензії на коледж і сподіваюсь найшвидшим часом передати ліцензії студентам та викладачам
Привіт.
Мене звати Йошіюкі Міяучі.
Я технічний директор японської стартап-компанії.
У нашій компанії ми займаємося BIM-моделюванням, пов'язаним з архітектурою та будівництвом, а також консалтингом з BI з використанням BIM.
Ми спеціалізуємося на таких продуктах, як Revit, Civil3D та Infraworks, і надаємо навчальні та інші послуги співробітникам різних компаній.
Сподіваємося, що через цю спільноту ми познайомимося з хорошими людьми.
Впевнений, що зможу допомогти вам, чим зможу.
Я був би радий працювати з вами!
Вітаю!
Бажаю успіхів та натхнення!
м. Полтава
ex-доцент Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
AutoCAD, Autodesk Revit, Robot Structural Analysis Professional
Доброго дня, мене звуть Кіров Петро Петрович, навчався на інженера-технолога, так і працюю технологом у Ставрові Окнянського району Одеської області у сільському господарстві СВК «Сатарівський», коли навчався – дипломні креслення креслив сам за допомогою програми Автокад, непрості креслення (елевтор для зберігання зерна з технологічним обладнанням), самоучка. Зараз виникло питання на даному місці роботи створити карту полів з дорогами, технологічними місцями зупинок сільгосптехніки і т.д., мені цим питанням потрібно було зайнятися, от і звернувся до програми Автокад, але для того, щоб мені зробити задумане потрібно, щоб було відкрито карти в географічному положенні, щоб можна було вставити кмл файл з моїми полями, але не можу це зробити так як немає доступу до цього ось і біда, дуже хочу зробити карти але поки не виходить, мені автокад дуже подобається, отримую масу задоволень при роботі з ним. Чи могли б мені допомогти в цьому питанні?!
Примітка від @DmytroMukhin : переклав повідомлення з російської на українську (разова опція для одного і того ж користувача), так як це україномовна спільнота користувачів програмних продуктів Autodesk, прошу надалі писати українською мовою. Дякую!
Доброго дня, мене звуть Кіров Петро Петрович, навчався на інженера-технолога, так і працюю технологом у Ставрові Окнянського району Одеської області у сільському господарстві СВК «Сатарівський», коли навчався – дипломні креслення креслив сам за допомогою програми Автокад, непрості креслення (елевтор для зберігання зерна з технологічним обладнанням), самоучка. Зараз виникло питання на даному місці роботи створити карту полів з дорогами, технологічними місцями зупинок сільгосптехніки і т.д., мені цим питанням потрібно було зайнятися, от і звернувся до програми Автокад, але для того, щоб мені зробити задумане потрібно, щоб було відкрито карти в географічному положенні, щоб можна було вставити кмл файл з моїми полями, але не можу це зробити так як немає доступу до цього ось і біда, дуже хочу зробити карти але поки не виходить, мені автокад дуже подобається, отримую масу задоволень при роботі з ним. Чи могли б мені допомогти в цьому питанні?!
Добрий вечір.
Мене звати Мирон, я із м. Трускавець.
Fusion360 (3.5 року), Inventor (0,5 року), Autocad (0,5 року).
Хочу попробувати вивчити продукти категорії "Architecture, Engineering & Construction"
Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.