Анонси спільноти / Загальні дискусії
Ласкаво просимо до спільноти користувачів Autodesk! У цьому розділі ви ми будемо робити анонси заходів, а ви можете запитувати щодо роботи форуму і ділитися своїми ідеями та пропозиціями.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

[СПЕРШУ ПРОЧИТАЙ ЦЕ] Вітаємо та ласкаво просимо! Дізнайтеся, як представитися, тут!

46 REPLIES 46
Reply
Message 1 of 47
DmytroMukhin
5884 Views, 46 Replies

[СПЕРШУ ПРОЧИТАЙ ЦЕ] Вітаємо та ласкаво просимо! Дізнайтеся, як представитися, тут!

Вітаємо та ласкаво просимо! Дізнайтеся, як представитися, тут!

Ласкаво просимо до Спільноти Autodesk — каналу, що об’єднує рівних учасників, де можна ставити запитання, надавати відповіді, брати участь в обговореннях із дружньою спільнотою та поглиблювати свої знання в процесі співпраці. Наша Спільнота охоплює клієнтів, партнерів, технічних фахівців Autodesk та експертів із продуктів, тож долучайтеся до обговорень!

З огляду на це, перш ніж поринути в інші розділи сайту, приділіть трохи часу, щоб розповісти про себе у відповіді на цей пост. Ось кілька ідей для початку — ви можете відповісти як на деякі із цих запитань, так і на всі!

• Звідки ви та (або) де зараз живете?
  • Ким ви працюєте?
  • Якими продуктами Autodesk ви користуєтесь і як довго?
  • Які інші продукти ви хотіли б опанувати в майбутньому та (або) рівень володіння якими з них ви хотіли б покращити?
  • Чи є якісь цікаві проекти чи конструктивні рішення, які ви хотіли би продемонструвати? 

Після того як представитеся, перегляньте інші розділи форумів! Тут можна налагоджувати й розвивати зв’язки з колегами, а також сприяти зростанню власної репутації. Обов’язково відвідайте наші галузеві спільноти — Продукти AutoCAD, Архітектура, Інженерне проєктування й будівництво (AEC), Проєктування й виробництво (D&M) та Медіа й розваги (M&E)  — і встановіть контакти з галузевими експертами з усього світу, щоб ділитися ідеями, знаннями й корисними порадами.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa

Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
46 REPLIES 46
Message 21 of 47
ceoUS2J9
in reply to: DmytroMukhin

Дуже круто! Дякую. Будемо розвивати і прокачувати спільноту, а наш Навчальний центр "Параметрик" долучиться всіма силами!

Message 22 of 47
ceoUS2J9

Захар Вітик, Львів, Україна.

Практикуючий архітектор, BIM-Менеджер, Викладач курсів по Revit, а також Директор і Засновник "Навчального центру "Параметрик".
Сайт - Навчальний центр Parametric - Навчальні курси для проектантів  
Навчальний портал -  Курси – Навчальний Центр Параметрик (parametric.center)
Ми використовуємо продукти Autodesk Revit, Navis, ACC, BIM360, Autocad, Inventor, ReCap.

Message 23 of 47

м. Львів

Розробка додатків ObjectARX для проєктування промислових та магістральних трубопроводів.

Uniservice LTD (2002-2022)

@Roman.Rykmas @andriy_dziubyna 

Message 24 of 47
goncharuk131

Доброго дня!

Вітаю всіх в українській спільноті!

Українська академія друкарства, кафедра інженерної механіки.

Message 25 of 47

Найщиріші вітання, всім!

Компанія «КОНКРІТ Інжинірінг», м. Полтава- Київ.

Професійне інформаційне проектування на всіх етапах життя об'єкту будівництва вже майже 20 років з яких 15 років використання BIM з різних сторін та різного софта! 
В Україні проживають найкращі ВІМ спеціалісти в будівельній галузі!

Україна переможе!

Message 26 of 47
Romanich

Дніпро / Абу Дабі, Structural Engineer

Expert Elite з початку програми (2013 рік)

Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Roman Zhelezniak

Robot Evangelist & Passionate Civil Structural Engineer

LinkedIn | Robot & Хобот | App Store for Robot
EESignature

Message 27 of 47
sir.xeed

Вітаю!

Мене звуть Андрій Стасюк, я мешкаю у м. Києві.

Я працюю в кількох компаніях. Найбільш релевантна - головний інденер проектів у ТОВ "ІГС Україна".

Серед продуктів від Autodesk я маю досвід в наступних:

- AutoCAD (15+ років);

- Revit (3 місяці, маю кілька проектів та ще вчуся).

Планую найближчим часом освоїти основи Inventor, Civil 3D, NavisworksVehicle Tracking та, можливо, 3Ds max або ж Maya.

Message 28 of 47

Мене звати Євген, я з Одеси! На даний час немає постійної роботи, але я за основною спеціальністю геодезист майже з 20 річним стажем! В роботі геодезистом користувався продуктом Auto Cad Civil 3D. Минулого року почав вивчати Revit (Revit для дизайнерів інтер'єру) та навіть попрацював в команді з дизайнером як кресляр. Зараз та в майбутньому дуже хочу все глибше вивчити Revit та програми які з ним пов'язані. Також би хотів вивчити 3D Max. 

Message 29 of 47

Радий бачити створення ресурсу, який давно був потрібний.

Трохи про себе - BIM менеджер компанії СТЕМ Інжиніринг, маю досвід використання софту Autodesk більше 10 років:

- AutoCAD (+API)

- Revit (+API) (+Dynamo)

- Civil 3D (в більшості трубопроводні мережі, геодезія) (+API)

- Infraworks (поверхнево)

- Inventor (поверхнево)

- NavisWorks (+API)

Головне, чим займаюсь - організацією процесів, поєднанням роботи проектної команди в єдине ціле. Вимоги до шаблонів, BIM-стандарт і класифікація даних моделі

Так, працюємо у промисловому інжинірингу, тобто поєднуємо технологічне, архітектурне проектування та розробку нестандартного обладнання. Ну і трошечки просторового планування, звісно.

Радий долучитись!!!

Микола Коломоєць,

BIM-менеджер СТЕМ Інжиніринг

Message 30 of 47

Мене звуть Альона 

Я з м. Макіївка, але зараз мешкаю у м. Одеса

Працую Team Lead у маленькій 3D студії

Користуюсь 3Ds MAX вже більш 5 років

Бажаю опанувати Autodesk Maya

Message 31 of 47
olezhman_

Привіт. Я з міста Харків. Наразі не працюю, я - студент. Користуюсь AutoCAD'ом протягом року. В майбутньому планую розвивати свої навички також і в Revit. З приводу проєкту, то маю лише чорновики цікавої, як на мене, ідеї, але вона потребує багато роботи, бо, наразі, вона дуже "сира".
Message 32 of 47
Sysoiev.M.M

Вітаю усіх користувачів україномовної спільноти, мене звати Микола я сам з міста Миколаїв, Миколаївської області.

Зараз працюю в освітній сфері та займаюсь цифровізацією та організацією дистанційною освітою у Миколаївському фаховому коледжі транспортної інфраструктури.

У студентські часи використовував AutoCAD та Fusion 360 під час навчання. Найближчим часом хочу розібратись з продуктами Автодеск які будуть корисні для студентів та викладачів коледжу та далі вже поглибити знання та навички у цих продуктах.

Наразі я проходжу процедуру перевірки документів для отримання навчальної ліцензії на коледж і сподіваюсь найшвидшим часом передати ліцензії студентам та викладачам

Message 33 of 47

Привіт.
Мене звати Йошіюкі Міяучі.
Я технічний директор японської стартап-компанії.

У нашій компанії ми займаємося BIM-моделюванням, пов'язаним з архітектурою та будівництвом, а також консалтингом з BI з використанням BIM.

Ми спеціалізуємося на таких продуктах, як Revit, Civil3D та Infraworks, і надаємо навчальні та інші послуги співробітникам різних компаній.

Сподіваємося, що через цю спільноту ми познайомимося з хорошими людьми.
Впевнений, що зможу допомогти вам, чим зможу.
Я був би радий працювати з вами!

You found a post helpful? Then feel free to give likes to these posts!
Please click the Accept Solution button if my reply answers your question.
こちらの投稿は役に立ちましたか?良ければ「いいね」お願い致します!
こちらの投稿があなたの問題解決に寄与した場合、「解決策として承認」ボタンのクリックへのご協力をお願い致します。

Yoshiyuki Miyauchi / 宮内よしゆき
openBIM Architect
ONESTRUCTION Inc. Co-Founder & CTO
buildingSMART Japan IFC利用支援小委員会 委員長
bSI BIM Professional Certification | BSI BIM Project Information PRACTITIONER | BSI BIM Asset Information PRACTITIONER
Civil User Group認定インストラクター
y.miyauchi@onestruction.com | TEL:050-3528-8052
Twitter|LinkdIn
Message 34 of 47
antipov84Av

Вітаю!

• Мене звати Олександр, м. Одеса
  • Інженер-проектувальник (розробка технологічної частини проектів підприємств зберігання зерна, проектування технологічних трубопроводів олійно-жирових підприємств)
  • У роботі використовую продукти від Autodesk: AutoCAD (користуюся з 2017 р.), Revit 2019 (користуюся з 2018 р.), AutoCAD Plant 3D 2021 (користуюся з 2020 р.), Navisworks Freedom
  • Потенційні програми Revit, AutoCAD Plant 3D мають великий запас, тому передбачають вдосконалення своїх навичок саме в цих програмах

Бажаю успіхів та натхнення!

Message 35 of 47
tutorlancer

м. Полтава

ex-доцент Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

AutoCAD, Autodesk Revit, Robot Structural Analysis Professional

Message 36 of 47
y.Petrenko

Полтавська область
BIM-manager (Нідерланди/аутсорс)
Revit  / Dynamo / API

Message 37 of 47
petrkirov22

Доброго дня, мене звуть Кіров Петро Петрович, навчався на інженера-технолога, так і працюю технологом у Ставрові Окнянського району Одеської області у сільському господарстві СВК «Сатарівський», коли навчався – дипломні креслення креслив сам за допомогою програми Автокад, непрості креслення (елевтор для зберігання зерна з технологічним обладнанням), самоучка. Зараз виникло питання на даному місці роботи створити карту полів з дорогами, технологічними місцями зупинок сільгосптехніки і т.д., мені цим питанням потрібно було зайнятися, от і звернувся до програми Автокад, але для того, щоб мені зробити задумане потрібно, щоб було відкрито карти в географічному положенні, щоб можна було вставити кмл файл з моїми полями, але не можу це зробити так як немає доступу до цього ось і біда, дуже хочу зробити карти але поки не виходить, мені автокад дуже подобається, отримую масу задоволень при роботі з ним. Чи могли б мені допомогти в цьому питанні?!

Примітка від @DmytroMukhin : переклав повідомлення з російської на українську (разова опція для одного і того ж користувача), так як це україномовна спільнота користувачів програмних продуктів Autodesk, прошу надалі писати українською мовою. Дякую!

Message 38 of 47
petrkirov22

Доброго дня, мене звуть Кіров Петро Петрович, навчався на інженера-технолога, так і працюю технологом у Ставрові Окнянського району Одеської області у сільському господарстві СВК «Сатарівський», коли навчався – дипломні креслення креслив сам за допомогою програми Автокад, непрості креслення (елевтор для зберігання зерна з технологічним обладнанням), самоучка. Зараз виникло питання на даному місці роботи створити карту полів з дорогами, технологічними місцями зупинок сільгосптехніки і т.д., мені цим питанням потрібно було зайнятися, от і звернувся до програми Автокад, але для того, щоб мені зробити задумане потрібно, щоб було відкрито карти в географічному положенні, щоб можна було вставити кмл файл з моїми полями, але не можу це зробити так як немає доступу до цього ось і біда, дуже хочу зробити карти але поки не виходить, мені автокад дуже подобається, отримую масу задоволень при роботі з ним. Чи могли б мені допомогти в цьому питанні?!

Message 39 of 47
Tsupa

Доброго дня!
Приємно долучитися до української спільноти AUTODESK!
м.Дніпро
Інженер-проектувальник водопровід та каналізація
Працюю в AutoCAD більше 15 років. Чотири роки тому перейшов на Revit
В планах опанувати AutoCAD Civil 3d, Dynamo, Infraworks, Navisworks
Message 40 of 47
mrair23

Добрий вечір.

Мене звати Мирон, я із м. Трускавець.

Fusion360 (3.5 року), Inventor (0,5 року),  Autocad (0,5 року).

Хочу попробувати вивчити продукти категорії  "Architecture, Engineering & Construction"

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums