Анонси спільноти / Загальні дискусії
Ласкаво просимо до спільноти користувачів Autodesk! У цьому розділі ви ми будемо робити анонси заходів, а ви можете запитувати щодо роботи форуму і ділитися своїми ідеями та пропозиціями.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Що таке програма Autodesk Expert Elite, як стати учасником і які переваги надає?

9 REPLIES 9
SOLVED
Reply
Message 1 of 10
stas.myshko
1853 Views, 9 Replies

Що таке програма Autodesk Expert Elite, як стати учасником і які переваги надає?

Дуже цікаво отримати відповідь від учасників програми та почитати про досвід набуття статусу Expert Elite.

@ypodol@DmytroMukhin@durasovartyom@Alexander_Chernikov@Alexander.Rivilis 

9 REPLIES 9
Message 2 of 10
avasiliev
in reply to: stas.myshko

Мене не питали, але як людина яка мала такий статус AEE(Autodesk Expert Elite) досить довго, спробую відповісти.
Двічі на рік у лютому та серпні розглядяють заявки, що були подані тут: https://www.autodesk.com/expert-elite/apply

Є два варіанти подання: "самовисуванець" (тобто людина яка не э AEE та хоче стати) і номінування (це коли один AEE вважає, що хтось на це заслуговує. також висувати можуть співробітники)

 

AEE, та номінант AEE - це волонтер, який вважає, що вклад компанії в розвиток інженерної справи, мистецтв, та навколишнього середовища є вагомим, але його можна покращити не тільки в думках але і власними вчинками. Що він і робить тобто допомагає зробити світ краще. Кожен для цього обирає свої напрямки. Хтось відповідає на питання на форумі, хтось веде чати, канали, блоги де розповідає про новини, новації. Демонструє можливості ПП Autodesk у вирішенні складних чи розповсюджених задач, відповідає на питання як, чому, нащо 😉 
Ділиться своїми знаннями на онлайн та офлайн подіях. Створює локальні осередки "комьюніти" користувачів, тощо.
Створює, з використанням продуктів Autodesk, якісь проекти, які можна назвати значущими, та ділиться результатами в публічному просторі 


Ті люди хто краще за інших відповідають такому опису при наявності номінації, розглядаються компанією
та отримують статус AEE.

І тут все просто, в якомусь сенсі цей статус не дає жодних "плюшок" особливо матеріальних (через те що ці люди волонтери). Тож якщо людина просто хоче отримувати бонуси -  ця програма не для неї. Кількість праці, часу та зусиль, що доведеться витратити - не окупається отриманими бнусами.

Проте якщо людина це робить через інші причини, то є дуже велика низка речей які можуть допомогти у виконанні своїх проектів та цілей.
1. Мождивість додати статус AEE до візитки, до підпису в листах, резюме, тощо. Таких людей по всьому світу декілька сотен, тож серед мільйонів користувачів продуктів Autodesk, AEE  - це перлини. Це дуже високий статус
2. Отримання деяких невеличкіх матеріальних бонусів час від часу ("мерч")
3. можливість отримати легальний доступ до деяких програмних продуктів (там є певні обмеження, щодо використання в комерції, але це пов'язано знов таки з волонтерством)

4. можливість отримати безкоштовний доступ до ADN (мережа розробників) та її ресурсів

5. більш просте запрошення на деякі події в якості гостя чи доповідача

6. можливість отримувати деяку інформацію, та доступ до продуктів і їх версій раніше ніж всі....

Проте є і обмеження (треба бути більш толерантним, не розкривати відомощі до їх публічного релізу, тощо)

Як бачите такі умови підходять далеко не всім. Я знаю людей які сказали, що статус їм нічого не дав і навіть чимось обмежив. Проте є люди, які або просунули власні проекти, або створили (прискорили) кар'єру за допомогою участі в AEE. Все залежить від людини
 

Best regards, Anton Vasiliev

Чи був цей допис корисним? Обов’язково поставте вподобайку цьому допису.
Ви отримали вірну відповідь на своє запитання? Тоді натисніть кнопку ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ.


Особистий блог

EESignature

Message 3 of 10
avasiliev
in reply to: stas.myshko

Запитання та відповіді за програмою Autodesk  Expert Elite. Оригінал тут: https://www.autodesk.com/expert-elite/faqs

 

Питання. Як подати заявку на участь у програмі Expert Elite?
Відповідь. Щоб подати заявку на участь у програмі Expert Elite, заповніть форму рекомендації кандидата. Розкажіть про ваш внесок у розвиток спільноти користувачів, та внесок у процесс допомоги користувачам програмного забезпеченням Autodesk.

 

Питання. Якщо я є співробітником Autodesk або працюю безпосередньо на Autodesk як консультант, чи можу я стати учасником програми Expert Elite?
Відповідь. Співробітники, підрядники, консультанти та стажери компанії Autodesk не можуть бути учасниками програми Expert Elite.

 

Питання. Що потрібно стати учасником Expert Elite?
Відповідь. Програма Expert Elite на міжнародному рівні заохочує користувачів, які сприяють розвитку спільноти Autodesk Community, та діляться досвідом використання програм, практичними порадами та спеціальними знаннями. Учасники програми Expert Elite виявляють свої лідерські якості та активно співпрацюють (як з компанією, так і з користувачами), що допомагає розвиватися спільноті користувачів.

 

Питання. Як ви визначаєте, який кандидат підходить для участі у програмі Expert Elite?
Відповідь. Ми обираємо кандидатів після ретельного вивчення їхнього вкладу у довідкову систему Autodesk, що включає обмін знаннями про програмні продукти з користувачами, а також використання позитивного стилю спілкування та спільної роботи.

 

Питання. Коли я дізнаюся, чи схвалено мою заявку?
Відповідь. Заявки розглядаються двічі на рік у лютому та серпні, повідомлення надсилаються протягом 30 днів від прийнятого рішення у період розгляду.

 

Питання. Я вже є учасником програми Expert Elite. Чи потрібно щороку повторно надсилати заявку?
Відповідь. Участь у програмі Expert Elite продовжується. Немає необхідності подавати заявку повторно, якщо ви регулярно брали участь у розвитку спільноти протягом попереднього року.

 

Питання. Які вимоги до учасника Expert Elite?
Відповідь. Учасники програми Expert Elite повинні бути професіоналами, зберігати лояльність та дружелюбність під час роботи зі спеціалістами Autodesk, користувачами та іншими учасниками Expert Elite.

Кандидати на участь у програмі Autodesk Expert Elite повинні відповідати таким вимогам:

  • Підтримка бренду - Кандидати повинні активно просувати програми Autodesk, що надають повну та достовірну інформацію про бренд.
  • Спеціальні знання - Кандидати повинні мати великі знання про програми компанії Autodesk, та саму компанію.
  • Доброзичливість -Кандидати повинні підтримувати інших користувачів, що дозволить допомагати їм максимально використовувати можливості програм Autodesk.
  • Чуйність - Кандидати повинні активно ділитися порадами з клієнтами за допомогою різних ресурсів (форуми Autodesk, портал Autodesk Knowledge Network, веб-сайти та соціальні мережі), щоб оптимізувати використання програм Autodesk.
  • Лідерство - Кандидати повинні вміти максимально повно та чітко доносити ідеї та концепцію спільноти, а також виступати у ролі посередників між клієнтами та компанією Autodesk. Крім того, їм слід шукати можливості для новаторства, що дозволить іншим стати послідовниками їхніх ідей.


Питання. Чи я отримаю повідомлення у разі відхилення заявки?
Відповідь. Ми розглядаємо заявки двічі на рік у лютому та серпні, повідомлення надсилаються протягом 30 днів у період розгляду.

 

Питання. Чи повідомлять, чому моя заявка була відхилена?
Відповідь. У повідомленні будуть вказані причини, з яких заявку було відхилено.

 

Питання. Якщо заявку було відхилено, чи можна повторно подати заявку?
Відповідь. Можна у будь-який час подати заявку повторно. Перед повторним поданням уважно вивчіть причини, з яких заявку було відхилено.

 

Питання. Які переваги отримує учасник програми Expert Elite?
Відповідь. Протягом року учасники програми Expert Elite отримують різні переваги. Зауважте, що деякі переваги доступні не всім учасникам і не в усіх країнах. Крім того, вони можуть бути змінені в будь-який час на розсуд компанії Autodesk. Переваги для учасників програми Expert Elite:

  • Визнання заслуг
    • Емблема спільноти
    • Атестаційний сертифікат програми Expert Elite
    • Вітальний комплект учасника програми
  • Заохочення за зусилля
    • Навчальні онлайн-програми
    • Знижки на заходи Autodesk
    • Доступ до програмного забезпечення Autodesk*
  • Спілкування з однодумцями
    • Спеціальні заходи для учасників
    • Доступ до закритої спільноти Expert Elite
    • Зустрічі учасників Expert Elite

* Доки користувач має статус учасника програми Autodesk Expert Elite, крім прав та обмежень, передбачених у Ліцензійній угоді та Угоді про обслуговування, що надаються в комплекті з програмним забезпеченням, доступним у рамках програми Expert Elite, користувач також має право використовувати таке програмне забезпечення в некомерційних цілях для ознайомлення з його можливостями та функціями, а також підвищення професійного рівня з метою більш ефективної роботи в веб-спільнотах підтримки клієнтів Autodesk.

Після припинення дії статусу учасника Expert Elite право на доступ до переваг учасників Expert Elite буде припинено. Після цього користувач повинен видалити програмне забезпечення, отримане в рамках участі у програмі, та припинити його використання. Крім того, дія підписок, наданих у рамках участі у програмі, буде автоматично припинена.

 

Питання. Чи отримують учасники програми Expert Elite грошову винагороду від Autodesk?
Відповідь. Ні. Спеціалісти Expert Elite – це клієнти, які на добровільній основі діляться своїми знаннями з іншими клієнтами за допомогою різних ресурсів (наприклад, на форумах Autodesk, порталі Autodesk Knowledge Network, конференціях Autodesk University та у соціальних мережах, таких як YouTube, блоги, Twitter тощо). д.).

 

Питання. Які знання потрібні для того, щоб стати учасником програми Expert Elite?
Відповідь. Ми шукаємо людей, які не тільки розуміються на програмних продуктах Autodesk, але й активно підтримують інших користувачів, постійно займаючись поширенням знань та отриманими відомостями про програми.

 

Питання. Чи є мінімальний термін, протягом якого потрібно бути активним учасником, що робить внесок у розвиток спільноти, щоб стати фахівцем Expert Elite?
Відповідь. Ніяких мінімальних термінів не передбачено, однак нам необхідні люди, які на регулярній основі роблять внесок у розвиток спільноти за допомогою різних ресурсів. Наприклад, користувачі, які беруть участь у обговореннях на форумах Autodesk, пишуть статті, створюють деморолики Screencast або організовують зустрічі користувачів.

Best regards, Anton Vasiliev

Чи був цей допис корисним? Обов’язково поставте вподобайку цьому допису.
Ви отримали вірну відповідь на своє запитання? Тоді натисніть кнопку ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ.


Особистий блог

EESignature

Message 4 of 10


@stas.myshko wrote:

Дуже цікаво отримати відповідь від учасників програми та почитати про досвід набуття статусу Expert Elite.


Мені майже нічого додати до слів Антона, крім того що "оженили мене не спитавши". Я був багато років членом російськомовної спільноти Autodesk і, після того як з'явилася програма Autodesk Expert Elite, мене рекомендували в члени EE.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" цім повідомленням! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
Находите сообщения полезными? Поставьте "НРАВИТСЯ" этим сообщениям!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку "ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ" | Have your question been answered successfully? Click "ACCEPT SOLUTION" button.
На ваш вопрос успешно ответили? Нажмите кнопку "УТВЕРДИТЬ РЕШЕНИЕ"


Alexander Rivilis / Александр Ривилис / Олександр Рівіліс
Programmer & Teacher & Helper / Программист - Учитель - Помощник / Програміст - вчитель - помічник
Facebook | Twitter | LinkedIn
Expert Elite Member

Message 5 of 10
stas.myshko
in reply to: avasiliev

Величезне дякую за розгорнуту відповідь!
Message 6 of 10
DmytroMukhin
in reply to: stas.myshko

Дуже гарно сформульоване питання, з радістю відповім на нього відносно свого досвіду.

По самій суті програми Autodesk Expert Elite дійсно Антон максимально розгорнуто відповів.

 

Я ж почав свою активність по Autodesk не без участі Антона, та ще в програмі Autodesk Student Expert, що далі було гарним фундаментом для отримання статусу Autodesk Expert Elite. До речі, я його тоді отримав не з першого разу і це своєрідне випробування на те, чи дійсно так хочеш бути учасником і щось будеш робити протягом наступних півроку для подачі на отримання статусу повторно, чи буде не цікаво і просто не подаватимешся після цього... я подавався, тоді це було певним викликом 🙂

 

А ще це було одним із пунктів на користь для того, щоб влаштуватись працювати на Autodesk, принаймні у мене був такий досвід, коли став в 2017 році Autodesk Community Manager, та тут все дуже індивідуально. Теж важливо зазначити, що Антон має рацію, що треба більше заглибитись в суть програми по тим же Q&A, які він переклав і зробити висновки щодо користі для самого себе по тим перевагам від участі у програмі.

 

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa




Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
Message 7 of 10
DmytroMukhin
in reply to: DmytroMukhin

Додам ще в цю тему посилання на гілку "Програма Autodesk Expert Elite - Що по брендованим речам та нагородам?". Там є фото від учасників програми з брендованими речами, які отримали україномовні Epert Elite.

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!
На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Дмитро Мухін | Dmytro Mukhin Facebook | Instagram | InventorInUa




Менеджер спільноти Autodesk | Autodesk Community Manager
Message 8 of 10
akcharly
in reply to: stas.myshko

@avasiliev чудово все описав і розповів. Навіть нічого додати 😃 Тепер, коли запитують, що за статус такий - кидатиму посилання на твої відповіді 😃 Дякую!

EESignature

Відповідь корисна? Клікніть на "ВПОДОБАЙКУ" повідомленню! | Do you find the posts helpful? "LIKE" these posts!

На ваше запитання відповіли? Натисніть кнопку 'ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ' | Have your question been answered successfully? Click 'ACCEPT SOLUTION' button.

Андрiй Кривуля | Andrew Krivulya | 3D Grooming Artist - Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIN | Youtube | Artstation



Message 9 of 10

Дякую! Дуже корисна інформація в доступному форматі.

Message 10 of 10

Дуже корисна інформація. Дякую.

Can't find what you're looking for? Ask the community or share your knowledge.

Post to forums