3ds Max & Maya - Türkçe
Autodesk 3Ds Max ve Maya Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler 3Ds Max ve Maya konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

VRay Light Material etkisini alamıyorum.

3 YANIT 3
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 4
Anonymous
4724 Görüntüleme, 3 Yanıt

Anonymous
Uygulanamaz

Sarkıt aydınlatmaların alt yüzeylerinde VRayLightMaterial kullanılmış fakat etkisini göremiyoruz. Direct Illumination da denedim disable edip de denedim yüksek değerlerde dahi etksini alamıyorum. Compansate camera exposure seçeneği aktif olmasına rağmen. Emit light on back side ve Multiply color on opacity seçenekleri aktif değildir.

Not. Modelde bir problem yok testleri yapıldı.

Acaba Vray Light Material'i mesh olarak tanıtıp kullanmam daha mı mantıklıdır?

0 Beğeni

Sarkıt aydınlatmaların alt yüzeylerinde VRayLightMaterial kullanılmış fakat etkisini göremiyoruz. Direct Illumination da denedim disable edip de denedim yüksek değerlerde dahi etksini alamıyorum. Compansate camera exposure seçeneği aktif olmasına rağmen. Emit light on back side ve Multiply color on opacity seçenekleri aktif değildir.

Not. Modelde bir problem yok testleri yapıldı.

Acaba Vray Light Material'i mesh olarak tanıtıp kullanmam daha mı mantıklıdır?

3 YANIT 3
Mesaj 2 / 4
kgokhangurbuz
cevap verdi: Anonymous

kgokhangurbuz
Advisor
Advisor

Merhaba;

Lütfen senaryoyu bir de VRayLight > Mesh olarak deneyip sonucunuzu paylaşır mısınız?

Beklediğiniz gibi değilse sahnenizi 3ds Max 2014 olarak kaydedip paylaşın,böylelikle daha detaylı inceleme yapabilirim.

0 Beğeni

Merhaba;

Lütfen senaryoyu bir de VRayLight > Mesh olarak deneyip sonucunuzu paylaşır mısınız?

Beklediğiniz gibi değilse sahnenizi 3ds Max 2014 olarak kaydedip paylaşın,böylelikle daha detaylı inceleme yapabilirim.

Mesaj 3 / 4
Anonymous
cevap verdi: kgokhangurbuz

Anonymous
Uygulanamaz
Kabul edilen çözüm

problem aslında çok basitmiş RT'de test yaparken dolaylı aydınlatma kendisi kapanmış dolayısıyla aydınlatmalar etkisiz kalmış. Bunu farketmeden önce sormuştum postu da silemedim. Yine de teşekkürler. VrayLight Mesh olarak da denedim o da iyi sonuç veriyor kontrolü biraz daha fazla.

0 Beğeni

problem aslında çok basitmiş RT'de test yaparken dolaylı aydınlatma kendisi kapanmış dolayısıyla aydınlatmalar etkisiz kalmış. Bunu farketmeden önce sormuştum postu da silemedim. Yine de teşekkürler. VrayLight Mesh olarak da denedim o da iyi sonuç veriyor kontrolü biraz daha fazla.

Mesaj 4 / 4
kgokhangurbuz
cevap verdi: Anonymous

kgokhangurbuz
Advisor
Advisor

Tebrikler,

İyi çalışmalar dilerim;

0 Beğeni

Tebrikler,

İyi çalışmalar dilerim;

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report