Merhabalar kolay gelsin 3ds max 2016 öğrenci sürümünü yükledim söz dizimi hatası aldım nedendir acaba birde nasıl çözebilirim ?
Çözüldü! Çözüme gidin.
Merhabalar kolay gelsin 3ds max 2016 öğrenci sürümünü yükledim söz dizimi hatası aldım nedendir acaba birde nasıl çözebilirim ?
Çözüldü! Çözüme gidin.
Merhaba @Anonymous
Aldığınız hata ile ilgili. Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba @Anonymous
Aldığınız hata ile ilgili. Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhabalar hocam aldığım hatanın ekran görüntüsü budur 🙂
Merhabalar hocam aldığım hatanın ekran görüntüsü budur 🙂
Yeni maille öğrenci sürümü almama rağmen aynı sorunu yaşıyorum hocam anlamdım sebebini 🙂
Yeni maille öğrenci sürümü almama rağmen aynı sorunu yaşıyorum hocam anlamdım sebebini 🙂
Merhaba @Anonymous @Anonymous
Java sorunundan kaynadklı gibi görünüyor. Vermiş olduğum linkteki yönergeleri takip ederek tekrar dener misiniz?
Olmaz ise temiz bir kaldırma ve kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Merhaba @Anonymous @Anonymous
Java sorunundan kaynadklı gibi görünüyor. Vermiş olduğum linkteki yönergeleri takip ederek tekrar dener misiniz?
Olmaz ise temiz bir kaldırma ve kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Dediğiniz yönetemi kaydedicem gerek kalmadı.bilgisayara orjinal imajını attım öyle kurulum sağladım sonradan başlatmadan interneti kestim crak programı vardı bedne run diyip çalıştırdım öyle kurdum o hatayı veremdi 🙂
Dediğiniz yönetemi kaydedicem gerek kalmadı.bilgisayara orjinal imajını attım öyle kurulum sağladım sonradan başlatmadan interneti kestim crak programı vardı bedne run diyip çalıştırdım öyle kurdum o hatayı veremdi 🙂
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.