merhaba ben sketchupta tasarladığım şeyi 3dsmaxe atmaya çalışıyorum sketchup export diyip 3dsi seçiyorum masaüstüne kaydet diyorum ama kaydettikten sonra bulamıyorum kaydolmuyor sanırım masaüstünde gözükmüyor sizce nasıl düzeltebilirim acil lazım
Çözüldü! Çözüme gidin.
merhaba ben sketchupta tasarladığım şeyi 3dsmaxe atmaya çalışıyorum sketchup export diyip 3dsi seçiyorum masaüstüne kaydet diyorum ama kaydettikten sonra bulamıyorum kaydolmuyor sanırım masaüstünde gözükmüyor sizce nasıl düzeltebilirim acil lazım
Çözüldü! Çözüme gidin.
mehmetakiftoplu tarafından çözüldü. Çözüme gidin.
Merhaba @Anonymous
Masaüstüne sağ tıkalyıp yenile deyince snradan kaydettiğiniz dosyalarınızı göstermesi lazım
Fbx veya Obj uzantılı kaydedip 3ds Max'te açmayı tekrar dener misiniz?
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
Merhaba @Anonymous
Masaüstüne sağ tıkalyıp yenile deyince snradan kaydettiğiniz dosyalarınızı göstermesi lazım
Fbx veya Obj uzantılı kaydedip 3ds Max'te açmayı tekrar dener misiniz?
İyi Çalışmalar.
Mehmet Akif TOPLU
Bu gönderiyi faydalı buldunuz mu? İşinize yaradıysa gönderiyi Beğenebilirsiniz.
Sorunuza tatmin edici bir cevap aldınız mı? Aldıysanız ÇÖZÜMÜ KABUL ET düğmesine tıklayın.
sketchupta .max dosya türü olarak kaydetme mümkün mü 3ds kaydedince kalite çok fazla düşüyor
sketchupta .max dosya türü olarak kaydetme mümkün mü 3ds kaydedince kalite çok fazla düşüyor
Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.